BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYılın ilk kruvaziyer gemisi Kuşadası'na geldi----

Yılın ilk kruvaziyer gemisi Kuşadası'na geldi

Yılın ilk kruvaziyer gemisi Kuşadası'na geldi
02 Ocak 2023 - 10:34 www.finansgundem.com

Kruvaziyer turizminin önemli merkezlerinden Kuşadası'na 2023'ün ilk turistik yolcu gemisi yanaştı. Dün kentte, 2022'nin son gemisi Norveç bayraklı Viking Venus de ağırlandı.

Aydın'da Ege Port Kuşadası'na dün sabah saatlerinde yanaşan Norveç bandıralı 228 metre uzunluğundaki yolcu gemisi "Viking Sky"den çoğunluğu İngiltere ve Amerika Birleşik Devletleri vatandaşı 841 yolcu indi. Turistlerin önemli bölümü, otobüslerle Efes Antik Kenti ve Meryem Ana Evi ile ören yerlerine gitti. Bir kısım yolcu ise çarşı ve dükkanlardan alışveriş yaptı.

Ege Port Kuşadası Genel Müdürü Aziz Güngör, dün de 2022'nin son gemisi olarak Norveç bayraklı Viking Venus'u ağırladıklarını söyledi.

Türkiye'ye gelen kruvaziyer sayısının 2023'te artacağını öngördüklerini belirten Güngör, "Özellikle Kuşadası için ciddi bir büyüme beklentisi içindeyiz. 2023 yılında önemli bir aksilik olmadığı müddetçe yolcu sayısının 1 milyonu geçmesi bekleniyor. Bu da bu zamana kadar Kuşadası tarihinin en fazla yolcu sayısı olacak" dedi.

Antalya, kruvaziyer turizmi ile 30 bin turist ağırladı

 

Kruvaziyere çarpan dev dalga can aldı: 1 ölü

 

Türkiye limanlarına 10 ayda 907 kruvaziyer gemisi yanaştı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)