BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYıldırım'ın dikkat çeken projeleri----

Yıldırım'ın dikkat çeken projeleri

Yıldırım'ın dikkat çeken projeleri
04 Kasım 2013 - 09:02 www.finansgundem.com

İşte Olağanüstü Genel Kurul'da yeniden başkanlığa seçilen Aziz Yıldırım'ın projeleri...

Fenerbahçe'de yapılan Olağanüstü Genel Kurul'da yeniden başkanlığa seçilen Aziz Yıldırım'ın listesi ve projeleri oldukça dikkat çekiyor...

1 MİLYON ÜYE PROJESİ
Aziz Yıldırım, daha önce de dile getirdiği kulüp üye sayısını 1 milyona çıkarma projesinin ciddi olarak gerçekleştirmek istediğini ifade etti.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK SPOR SALONU
Kadıköy'de yapılacak basketbol salonunu yatırım ortaklığıyla gerçekleştireceklerini, 12 bin kapasiteli salonun Fenerabahçe'ye ait olacağını belirten Yıldırım, arazisinin belediyenin açtığı ihaleyle alındığını kaydetti.

FENER CENTER PROJESİ
Başkan Yıldırım, 5 yıldır çalışmalarını yaptıkları stadın yanındaki Kenan Evren Lisesi'nin yerine inşa edecekleri iş merkezi projesinde sona gelindiğini bildirdi.

BUTİK OTEL PROJESİ
Yıldırım, Fenerbahçe Burnu'ndaki eski kulüp binasının olduğu yere yapılacak asıl amacı misafirhane hizmeti verecek butik otel projesinin, kulübün önemli bir ihtiyacını karşılayacağını ifade etti.

FENERBAHÇE ÜNİVERSİTESİ
Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Üniversitesi kurmak için ciddi çalışmalar yaptıklarını belirtti. Yönetim kurulunda görevlendirdikleri isimlerin bunun için çalıştığını bildiren Yıldırım, 'Bunun için vakıf kurulması gerektiğini gördük. Arkadaşlarımız çalışmalara başladı. Daha sonra arazi tahsisi için çalışmalar yapacağız' dedi.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)