BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporYıldırım'ı İstanbul'da yüzlerce taraftar karşıladı----

Yıldırım'ı İstanbul'da yüzlerce taraftar karşıladı

Yıldırım'ı İstanbul'da yüzlerce taraftar karşıladı
21 Ocak 2014 - 12:21 www.finansgundem.com

Ailesi ile birlikte Fransa'da tatilde bulunan Aziz Yıldırım Sabiha Gökçen Havalimanı'nda sevenleri ile kavuştu

Yargıtayın, şike davasında aldığı cezaları onadığı Aziz Yıldırım, tatil için gittiği Fransa'dan eşi Gonca Yıldırım ve kızı Yaz Yıldırım ile İstanbul'a geldi. Özel uçakla saat 21.15'te İstanbul'a gelen Yıldırım'ı, Sabiha Gökçen Havalimanı Genel Havacılık Terminali'nde, kulübün yönetim kurulu üyeleri, futbolcular, amatör şubelerin kaptanları ve sporcuları, kulüp yetkilileri ile çok sayıda Fenerbahçeli taraftar karşıladı. Yıldırım kendisini bekleyen taraftarlara kısa bir konuşma yaptı ve "Ne fermandan korkarız ne de maphustan. Hem kulüp hem de taraftarıyla beraber bu ülkenin emniyetidir" dedi. Abdullah Kiğılı da "Başkan bugün biraz dinlenecek, akşamüstü Yönetim Kurulu toplantısı olacak. Sonrasında da bir açıklama yapacağız.



İŞTE AN BE AN YAŞANANLAR;

01.05:
Aziz Yıldırım'ı taşıyan otobüs Şükrü Saraçoğlu Stadı'na giriş yaptı... Fenerbahçe Başkanvekili Abdullah Kığılı taraftara teşekkür ederken, Aziz Yıldırım'ın evinde dinlendikten sonra akşamüstü bir toplantı yapacaklarını söyledi. 
00.15: Bağdat Caddesi'nde konuşan Aziz Yıldırım; "Fenerbahçe'nin korkmaz ve yılıkmaz taraftarı. Hakkımızda ferman buyrulmuş, kalem kırılmış. Biz inanmış insanlarız. Fenerbahçe bu ülkenin her şeyine karar verecek. Ne fermandan korkarız ne de maphustan. Hem kulüp hem de taraftarıyla beraber bu ülkenin emniyetidir. Son kaledir. Hiç merak etmeyin 16 yıl önceki Aziz Yıldırım dün neyse bugün de aynıdır ve aynı olacaktır. Ömrünü Fenerbahçe'ye adamış bu sevdalı adama yaşattıklarınız için sağolun, varolun" dedi.

23.50: Aziz Yıldırım ve beraberindekileri taşıyan otobüs Bağdat Caddesi'ne giriş yaptı. 
22.45: Bağdat Caddesi üzerinde yüzlerce Fenerbahçeli Aziz Yıldırım'ı taşıyan otobüsü bekliyor...
22.40: Başkan Yıldırım'ı taşıyan otobüs Sabih Gökçen Havalimanı'ndan ayrıldı ve Bağdat Caddesi'ne doğru hareket etti. 
22.05: Kısa konuşmanın ardından Aziz Yıldırım'ın taşıyan otobüs yoğun taraftar ilgisi nedeniyle adım adım havalimanından ayrılmaya çalışıyor.
21:45 Fenerbahçeli yönetici Mahmut Uslu, Aziz Yıldırım'ın konuşma yapacağı otobüse çıkarak taraftarlara alanı boşaltmaları konusunda anons yapıyor.



21.25: Aziz Yıldırım bekleme salonuna girerken alkışlarla ve tezahüratlarla karşılandı. Yıldırım yöneticilerin bulunduğu bölüme geçti.

21: 23 Aziz Yıldırım ve ailesi uçaktan indi. Yıldırım önce yönetim kurulunu ve oyuncuları ile selamlaşacak.
21:18 Aziz Yıldırım'ı taşıyan uçak Sabiha Gökçen Havalimanı'na indi
**Fenerbahçeli futbolcular 20:30 itibariyle Sabiha Gökçen'e geldi. 
** Saat 23.00 civarı Bağdat Caddesi Şaşkınbakkal'da topalanacak olan Fenerbahçe tarfatarı Aziz Yıldırım'ı 500 meşale ile karşılayacak.
Ailesi ile birlikte Fransa'da tatilde bulunan Aziz Yıldırım'ı taşıyan uçak saat 21.18'de Sabiha Gökçen Havalimanı'na indi. Fenerbahçeli futbolcular ve yönetim kurulu üyeleri tam kadro Yıldırım'ı karşılamak için Sabih Gökçen Havalimanı'nda hazır bulunuyor.
Yıldırım Sabiha Gökçen'e indikten sonra kısa bir konuşma yapacak ardından beraberindeki konvoy ile birlikte Pendik ve sahil yolundan Bağdat Caddesi'ne geçecek. Taraftarların da yoğun ilgili ile birlikte İstanbul'un en işlek olduğu bölgelerinden olan Kadıköy ve Bağdat Caddesi civarında aşırı bir yoğunluk yaşanması bekleniyor.


6 TOMA GÖNDERİLİYOR

Sabiha Gökçen Havalimanında polis yoğun güvenlik önlemleri alıyor. Emniyet müdür yardımcıları, uçağın ineceği genel havacılık terminalinde inceleme yaptı. Havalimanına 6 TOMA sevk edildi.
SALI PAZARI'NDA TARAFTARLAR TOPLANMAYA BAŞLADI
Aziz Yıldırım'ı karşılamak için Sabiha Gökçen'e gidecek olan taraftar grupları Kadıköy Eski Salı Pazarı'nda toplanmaya başladı.  Buradan otobüslerle alana gitmeyi tercih eden taraftarlar karşılıklı olarak "sarı-Lacivert" şeklinde tezahürat yapıyorlar. Salı pazarında toplanan yaklaşık 150-200 kadar taraftar kalabalığın artmasını bekliyor. 

FBD1986, GrupCadde, Grup_Lacivert, 1907unifeb, SabahlayanTayfa, Totemm1907, SolAcik1907, FBcepheye adlı gruplar 19.00'dan sonra otobüslere binerek Sabiha Gökçen Havaalanı'na hareket edecekler ve Aziz Yıldırım'ın İstanbul'a gelişinde kendisini karşılayıp sevgi gösterisinde bulunacaklar. 

YILDIRIM'IN GÜZERGAHI BELLİ OLDU

Yıldırım, ses sistemi yerleştirilen otobüste konuşma yaptıktan sonra yine aynı otobüsle Kadıköy'e doğru hareket edecek. Pendik'ten sahile inecek olan Yıldırım ve konvoyu, sahil yolundan devam ederek Bağdat Caddesi'nde Fenerbahçeli diğer tarfatarlarla bulaşacak. Yıldırım daha sonra Şükrü Saracoğlu Stadı'na gelerek yönetim Kurulu üyeleri ile bir toplantı yapacak. 

Geliş saati 21:20

Fenerbahçe Kulübü'nün yöneticileri ve futbolcuları, Aziz Yıldırım'ı karşılamak üzere Sabiha Gökçen Havalimanı'na geldi.
Yıldırım'ı karşılamak üzere havalimanında bekleyen çok sayıda Sarı-lacivertli taraftar da, otobüsle alana giriş yapan yönetim ve futbolculara sevgi gösterilerinde bulundu.
Aziz Yıldırım'ı taşıyan uçağın saat 21.20'de alana inmesi bekleniyor.


KONUŞMASINI OTOBÜSTEN YAPACAK

Ailesi ile birlikte Fransa'da tatilde bulunan Aziz Yıldırım'ın, bugün saat 21.20'de Sabiha Gökçen Havalimanı'nda olacak. Fenerbahçe'nin taraftar grupları da Aziz Yıldırım'ın havalimanında taraftarlar tarafından karşılanması için sosyal paylaşım sitelerinden çağrıda bulundu. Kadıköy'de toplanacak olan taraftarlar konvoy halinde Sabiha Gökçen'e gidecek. Fenerbahçe sporcuları ve taraftarların karşılayacağı Yıldırım indikten sonra takım bir açıklama yapacak. Açıklama için takım otobüsü ses sistemi ile donatılacak ve Yıldırım konuşmasını bu otobüsüm üzerinden yapacak.

Şike davasında aldığı ceza Yargıtay tarafından onanan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın bu akşam saat 21.00'de Sabiha Gökçen Havalimanı'na inmesi bekleniyor. Taraftarlar, ailesiyle birlikte tatil için Fransa'ya giden başkan Yıldırım'ın dönüşünde karşılama organizasyonları planlıyor. Yoğun bir kalabalığın Yıldırım'ı karşılayacağı öngörülüyor. Yıldırım'ın burada Sarı-Lacivertli yönetici ve taraftarlara konuşma yapacağı ve 2010-11 şampiyonluk kupasının da havalimanına getirileceği öğrenildi.

Başta futbol olmak üzere kulübün tüm dallardaki lisanslı sporcularının Yıldırım'ın iniş saatinde havalimanında olacağı gelen bilgiler arasında.

BÜYÜK KALABALIK TOPLANACAK

Taraftar grupları, Kadıköy'den Sabiha Gökçen'e otobüsler kaldıracak. Onun dışında özel arabasıyla gelen taraftarla da havalaanında buluşulacak. Taraftarlar ve sporcularla birlikte çok büyük bir kalabalığın Yıldırım'ı karşılaması bekleniyor.
YORUMLAR (26)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • metin 22 Ocak 2014 11:47

    dik dur eyilme sikeciler seninle TFF baskani demirören

  • mali22 Ocak 2014 11:18

    Adalet elitler, hukuk fakirler içindir.

  • bakan22 Ocak 2014 10:16

    ben yapmaz gelmez diyordum ama helal olsun adamın dibisin aziz yıldırım şunuda yazayım ben bu takımıda tutmuyorum saygılar

  • vedat22 Ocak 2014 10:11

    Bu konuyla ilgili Hürriyet gazetesinden Yılmaz Özdil'in dünkü yazısını okumanızı tavsiye ederim. Çok değişik bir yaklaşımla bakılmış. bence doğru da.

  • tarafsız22 Ocak 2014 08:35

    Borsa gündem ve finans gündem,sizdemi Aziz Yıldırım yalakasısınız.Tüm başlıkları şikecilerle doldurmuşsunuz.

  • gemlik22 Ocak 2014 08:22

    Bursa nın yüz karası Gemlik...Şehir takımınız varken ne işiniz var şikecinin peşinde.

  • tarafsız21 Ocak 2014 22:42

    Şike ile alınan şampiyonlıklar.Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.

  • fener21 Ocak 2014 22:41

    koskoca fener dürüst bir. baskan cikaramazmi

  • Kadıköy21 Ocak 2014 21:59

    RTE'nin kılları bakalım AKP'yi kurtarmaya yetecekmi?

  • komplo acaba nereden geldi21 Ocak 2014 21:52

    bence bay yıldırımı fb içinden birileri bitirdi birileri onu ele verdi onlar beraat edip bay yıldırım ceza aldı birileri de bay yıldırımın yaşadıkça fb başkanı kalacağını düşünüp onu indirip kendilerine zemin hazırladı ama şu anda çok masum rollerde ve onun yanında gibi görünüyorlar

  • ergun21 Ocak 2014 21:52

    Adalet yerini ancak buldu.Yanına karmı kalacaktı yaptıkları...

  • ÇATALCALI KAMO21 Ocak 2014 21:48

    SİLİVRİ'DE AZİZ YILDIRIM İÇİN KENDİMİ YAKACAĞIM. CEZASI KALDIRSINLAR

  • maracana21 Ocak 2014 21:39

    şike yaptım ama neden sadece ben derse o zaman destekleriz ama şikeyi inkar ederse bizimle alay ederse o zaman kusura bakmasın

  • celil21 Ocak 2014 21:04

    tayyip erdoğan herşeyi yapıp sonra da tüm günahı cemaatin üstüne yıkarak temizlenmeye çalışıyor ama sen de beraberdin onlarla, bu adama inanıp oy vermeyin fenerliler

  • celil21 Ocak 2014 21:03

    burada mevzu şike yapıp yapmaması değil bazıları monoton kafa oldukları için yanlızca bir açıdan bakabiliyor. herkes şike yaparken bu adam yalnız başına yapmış gibi neden tayyip ağa istedi diye hapishaneye giriyor?

  • metin21 Ocak 2014 20:51

    Bu ulke hayatta adam olmaz

  • forest21 Ocak 2014 20:18

    neden 7-8 ayrı tel hatlarından konuşmalar yaptın sırf telefonların şarjı bitmesin diye mi ? benim bildiğim birinin bir yada iki hattı olur

  • falcao21 Ocak 2014 20:12

    şubata az kaldı buğdaylar başak verecek tarlalar ekilecek totemler yapılacak

  • özgur21 Ocak 2014 19:48

    dlbyz adlı yorumcu sen uzayda mı yaşıyorsun adam dün fransız gazetesine bana kumpası cemmat kurdu diyor sen boş boş konuşuyorsun

  • Gerçek Fenerli21 Ocak 2014 19:06

    Fenerbahçem gerçek gücünü 30 Mart 2014 te gösterecektir!

  • YNG21 Ocak 2014 18:57

    İnşallah tatsız bir olay olmazda garibin bir yanına zeval gelmez

  • mehmet21 Ocak 2014 18:33

    aziz başkanı cemaatçiler hapse atıyor.sırada kim var?türk sporuna yazık oluyor.

  • erdem21 Ocak 2014 18:28

    Fenerbahçe partisini kursun,,çıksın sahneye,,kesin başbakan olur.

  • uyret21 Ocak 2014 18:25

    başkan bari piyasalar düzelecek de mesela londra ihalesini karsanoto kazanacak de belki sana inanırlar..geldiğimiz duruma bak.soyğun hissesi karsanoto.

  • dlbyz21 Ocak 2014 17:24

    siyaset fenerbahçemize bulaştı hadi akpye gücümüzü gösterelim öyle yüzde bir süleymancı yüzde 2 3 fetocu değiliz yüzde kırklar akpyi deviriverir gibi hadi istanbul herkes akıllı olacak parti ile kulüpler oynamamalı herkes işini yapsın ülkeyi yönetsinler

  • kupa21 Ocak 2014 17:15

    kupayı hazır havaalanına getirmişken esas sahibine de (trabzon)teslim etsinler bari...