BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporYıldırım'a BJK'li taraftarlardan büyük destek----

Yıldırım'a BJK'li taraftarlardan büyük destek

Yıldırım'a BJK'li taraftarlardan büyük destek
21 Ocak 2014 - 22:55 www.finansgundem.com

Yargıtay'ın hakkında verdiği karar sonrası İstanbul'a gelen Aziz Yıldırım'a Beşiktaşlı taraftarlar hoş bir sürpriz yaptı

Saat 21.10'da Sabiha Gökçen Havaalanı'na gelen Aziz Yıldırım 45 dakika otobüse binmeyi başaramadı. Yaklaşık 3 bin kadar taraftarın bariyerleri devirip CIP kapısına doğru akın etmesiyle oluşan izdiham Aziz Yıldırım'ın otobüse ulaşmasını güçleştirdi. 45 dakika sonra otobüse binebilen Yıldırım'a taraftarlar çok yoğun ilgi gösterdi. Kendilerine ‘Maltepeli Beşiktaşlılar’ adını veren taraftarlar da Aziz Yıldırım’a destek verdi.

"DİK DUR EĞİLME TARAFTARIN SENİNLE"
Taraftarlar bir ara Başbakan ve Hükümet aleyhinde sloganlar atınca Başkan Yıldırım ellerini kaldırarak sükunete davet etti.  Daha sonra taraftarlardan yolu açmalarını rica eden Yıldırım, "Hadi hep beraber Bağdat'a gidelim. Oraya gelin" dedi.  

AZİZ YILDIRIM'A BEŞİKTAŞLI DESTEĞİ
Bu arada bir grup Beşiktaşlı taraftar, dikkat çeken bir pankartla Aziz Yıldırım'a destek için Sabiha Gökçen Havaalanı'na geldi. 'Maltepeli Beşiktaşlılar' adı veren bir grup taraftar, açtıkları pankartla Aziz Yıldırım'a destek verdi. Beşiktaş'ın eski Başkanı Süleyman Seba, Galatasaray'ın eski başkanı merhum Özhan Canaydın ve Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın fotoğraflarının bulunduğu pankartın altına "Üç ayrı insan, üç aynı yürek" yazan taraftarlar, "Biz Cumhuriyetiz" başlığıyla açtıkları pankartı CIP kapısında gösterdiler.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)