BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYıldırım: Yatırım ve ticarete alan açmalıyız----

Yıldırım: Yatırım ve ticarete alan açmalıyız

Yıldırım: Yatırım ve ticarete alan açmalıyız
08 Nisan 2018 - 13:13 www.finansgundem.com

Başbakan Binali Yıldırım, Afganistan İcra Heyeti Başkanı Abdullah Abdullah ile görüşmesi sonrası ortak basın toplantısında konuştu

Başbakan Binali Yıldırım, Afganistan ziyareti kapsamında Afganistan İcra Heyeti Başkanı Abdullah Abdullah ile görüşmesi sonrası ortak basın toplantısında konuştu. "Afganistan'ın ortaya koyduğu barış süreci çok anlamlıdır" diyen Yıldırım'ın konuşmasının satır başları şöyle: Afganistan'ın ortaya koyduğu barış süreci çok anlamlıdır. Taliban'ın bu tarihi fırsatı en iyi şekilde değerlendirmesini arzu ediyoruz. El sıkışma zamanı gelmiştir diye düşünüyoruz. Türkiye'de biz bu konuda iyi bir mesafe katettik. Terör olayları konusunda çok ciddi iyileşme sağladık. Bugün ülkemizi tehdit eden hiçbir terör girişimine müsaade etmiyoruz.

Bir yandan terörle mücadele var ama bir yandan da gelecek nesillerin daha iyi şartlarda yaşaması için milletimize karşı sorumluluklarımız var. Bunun için daha fazla olumlu gündem üzerinde odaklanmamız lazım. Daha fazla ticarete ve yatırıma alan açmamız lazım. Afganistan 15 Temmuz darbe girişiminde bir kez daha dost olduğunu ortaya koydu. Türkiye'nin yanında oldunuz. Bir kez daha milletim adına teşekkür etmek isterim. 

Türkiye, Afganistan'dan gelen yasa dışı göç tehdidiyle karşı karşıya. 2015 yılından yapılan anlaşma çerçevesinde mülteciler ülkelerine iade ediliyor. Türkiye bölgesinde çok çetin bir mücadele veriyor.

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)