BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYiğit Bulut'a AK Parti'den şok!----

Yiğit Bulut'a AK Parti'den şok!

Yiğit Bulut'a AK Parti'den şok!
03 Ekim 2013 - 18:11 www.finansgundem.com

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Yiğit Bulut'u sert sözlerle eleştirdi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın danışmanı Yiğit Bulut bu sefer sert taşa rastladı. Yiğit Bulut'u AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik topa tuttu.
Başbakan Erdoğan’ın danışmanı Yiğit Bulut’un, “Bu ülkede gerçek bir sosyalist varsa o da Recep Tayyip Erdoğan ” açıklamasını da değerlendiren Çelik, bazı kavramların karıştırılmaması gerektiğini vurguladı. Radikal'in haberine göre, Çelik, şunları söyledi:
“Sayın Yiğit Bulut’un ağzından çıkan ifade bu mudur onu bilmiyorum. Ancak Hz. Ömer ne kadar sosyalistse Sayın Başbakan da o kadar sosyalisttir. Sosyal adalet kavramına inanmak, sosyal devleti hayata hakim kılmak, vatandaşın sosyal devlet kavramının tadına varmasını sağlamak sosyalist olmayı gerektirmez. Sayın Başbakan bunları başarmış olan bir Başbakan’dır. Türkiye’de sosyal adalet ve sosyal devlet kavramı Sayın Başbakan’ın başbakalnlığı döneminde hayata, devlete hakim kılınmıştır. Sayın Başbakan muhafazakar, demokrat bir insandır. Siz ille de Sayın Başbakan’a başka bir unvan bulmak zorunda değilsiniz. İslam dinindeki insan sevgisine Hümanizm diyenler var. Mesela İslam dinindeki insan sevgisi Hümanizm değildir. Ben sosyal adalet, insanlar arasında gelir dağılımının adaletli olması gerektiğine, sosyal devlete inanırım. Ama sosyalizmi yanıma bile yaklaştırmam. Ben sosyalist mosyalist falan değilim. Sayın Başbakan de sosyalist değil. Eğer sosyal devlet anlayışı, sosyal devlet kavramı halka yakın olmak, fakir fukarayı gözetme, zayıfın, hastanın, yaşlının elinden tutma, kimsesizlerin kimsesi olma manasında Sayın Bulut söylemişse eyvallah. Ama Sayın Başbakan muhafazakar, demokrat bir liderdir. Partimiz muhafazakar, demokrat bir partidir. Avrupa’daki vatandaşlarımız sosyalist partilere oy veriyorlar ama Türkiye’ye geldikleri zaman CHP ’ye değil, AK Parti’ye oy veriyorlar. Demek ki bu ihtiyacı AK Parti karşılamıştır. Eğer bu anlamda söylenmişse bir şey diyemem. Ama ben doğrudan Başbakanıma sosyalist damgasını yapıştırmam.”
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KIRIMLI08 Ekim 2013 18:47

    Çelişkilerle dolu bir ifade, “sosyal devlet anlayışı, sosyal devlet kavramı halka yakın olmak, fakir fukarayı gözetme, zayıfın, hastanın, yaşlının elinden tutma, kimsesizlerin kimsesi olma” evet sosyalizm budur sayın bakan.Yanıma yaklaştırmam buyurmuşsunuz olabilir tercih sizin.Avrupadaki vatandaşlarımız orada sosyalist partilere oy veriyorlar çünkü orada azınlıktalar.Azınlıkların haklarına en hassas yaklaşım sosyalist partilerde olduğundan oy veriyorlar.Eğer dediğiniz gibi akp Türkiye de ki sosyalist ihtiyaçları karşılıyorsa buyurun istifa edin bu kadar uzak olduğunuz bir anlayışa. Ya da bırakın bu 1960 model sosyalizmi küfür gibi algılama kafasını..

  • KK04 Ekim 2013 14:25

    Cin olmadan adam çarpmaya çalışırsan işte böyle çarpılırsın yiğit cim , gerçi sen alışıksın bu tür tepkileri :))