BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaYiğit Bulut dolar spekülatörlerini uyardı----

Yiğit Bulut dolar spekülatörlerini uyardı

Yiğit Bulut dolar spekülatörlerini uyardı
15 Nisan 2015 - 11:38 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Danışmanı Yiğit Bulut twitter hesabından dolar spekülasyonu yapanları uyardı

Cumhurbaşkanı Danışmanı Yiğit Bulut, dolar spekülasyonu yapanların bu ülkenin spekülasyon yapılacak bir yer olmadığını öğreneceklerini söyledi.

Bulut twitter üzerinden yaptığı açıklamada, "Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve kurumlarının eli kolu bazı noktalarda bağlı, nasıl olsa şu adım-bu adım atılamaz hesabıyla dolar spekülasyonu yapanlar 'Gerektiğinde Her Adımın Nasıl Atılabileceği' detayını bence gözden kaçırıyorlar" dedi.

Bulut, "Euro-dolar paritesi 1 üstünde kaldığı sürece, son atağın başladığı 2,55-2,63 bandı üstündeki değerler piyasa gerçeğine aykırı ve spekülatif" açıklaması yaptı.

Dolar/TL paritesi bugün 2,7049 ile tarihi zirvesini gördü.
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hadi be22 Nisan 2015 11:27

    onlarda çok korktular bi korktular bi korktular doları 2.70 üzerine kaçırdılar.aman yiğidim daha korkutmayın daha da kaçırmasınlar

  • Vatandaş15 Nisan 2015 12:04

    Lafla peynir gemisi yürümez, sen merkez başkanını vatan haini ilan et, piyasının güvenini alt üst et, sonra spekülatörler var diye ağla. Bakalım nereye kadar durumu idare edeceksiniz!!! Boş boş konuşarak, dolarla borçlanan ihracatçıya yaşayacak yer bırakmadınız!!!