BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYHT seferleri 20 saat durdu----

YHT seferleri 20 saat durdu

YHT seferleri 20 saat durdu
12 Kasım 2014 - 14:43 www.finansgundem.com

Ankara’nın Polatlı ilçesinde YHT hattı köprüsünün altından geçen sinyalizasyon kabloları çalındı. Hızlı tren seferleri 20 saate yakın durdu

Hırsızlık, önceki gece Polatlı’nın Poyraz Mahallesinde bulunan Yüksek Hızlı Tren köprüsünde meydana geldi. TCDD yetkilileri, hızlı tren köprüsünün altından geçen sinyalizasyon kablolarının çalındığını fark etmesi üzerine, İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerine haber verdi. 

Çalınan kabloların yerinde inceleme yapan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, bir gün sonra aynı yerde güvenlik tedbirlerini arttırdı. Güvenlik ekiplerini fark etmeyip, aynı yerde bulunan tamir edilen sinyalizasyon kablolarını çalmaya tekrar geldikleri tespit edilen hepsi 16 yaşında olan S.E., M.T. ve M.G. İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.

Zanlılar S.E., M.T. ve M.G. İlçe Jandarma Komutanlığı’nda yapılan ilk sorgularının ardından çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakıldılar.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)