BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinYeni haftada hava nasıl olacak?----

Yeni haftada hava nasıl olacak?

Yeni haftada hava nasıl olacak?
10 Mart 2014 - 07:51 www.finansgundem.com

Hava sıcaklığının iç ve doğu bölgelerde 4 ila 8 derece azalacağı tahmin ediliyor

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan  son değerlendirmelere göre  Ülkemizin büyük bir bölümünde görülecek olan yağışların, Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Doğu Anadolu'nunmbatısı, Güneydoğu Anadolu ile Amasya, Çorum, Çankırı, Şırnak ve Hakkari ile bu akşam saatlerinden itibaren Kırklareli, İstanbul, Yalova ve Kocaeli çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak, Edirne, Kırklareli, Bursa ve Bilecik'in yüksek kesimleri ile bu gece saatlerinden itibaren Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

Rüzgarın genellikle kuzey ve doğu yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, Marmara ve Kuzey Ege kıyıları, İç Anadolu'nun doğusu ile zamanla Batı Karadeniz kıyıları ve Doğu Akdenizde kuvvetli olarak (30-70 km/saat) esmesi bekleniyor.

Yağışların  Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Doğu Anadolu'nun batısı, Güneydoğu Anadolu ile Amasya, Çorum, Çankırı, Şırnak ve Hakkari, bu akşam saatlerinden itibaren Kırklareli, İstanbul, Yalova ve Kocaeli çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)