BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaYen dolar karşısında 7 yılın düşüğünde----

Yen dolar karşısında 7 yılın düşüğünde

Yen dolar karşısında 7 yılın düşüğünde
05 Kasım 2014 - 09:31 www.finansgundem.com

Yen dolar karşısında, BOJ Guvernörü Haruhiko Kuroda’nın merkez bankası adımlarını açıklamasının ardından 7 yılın en düşüğüne geriledi

Yen dolar karşısında, Japonya Merkez Bankası (BOJ) Guvernörü Haruhiko Kuroda’nın merkez bankasının deflasyonu ortadan kaldırmak için atabileceği adımların sınırsız olduğunu söylemesi ile 7 yılın en düşük seviyesine geriledi.

Yen 16 önemli para biriminin tümü karşısında, BOJ’un geçtiğimiz hafta beklenmedik şekilde Japonya hükümet tahvili alımlarını artıracağını açıklamasından bu yana kayıpları genişletti. Dolar yen karşısında, ABD’deki ara seçimlerde Cumhuriyetçilerin Senato’nun kontrolünü Demokratlardan almaları ile güçlendi. Norveç kronu düşüşü 4. güne taşıdı.

Tokyo’daki UBS AG baş bölgesel yatırımcısı Fumio Nakakubo, “BOJ’un ek genişleme yapma ihtimali yen satışlarını teşvik ediyor” dedi.

Yen dolar karşısında yüzde 0.6 düşerek Londra saati ile 06:01’de 114.30 yen seviyesine geriledi. Yen dolar karşısında erken saatlerde 114.39 ile Aralık 2007’den bu yana en zayıf seviyeyi gördü. yen euro karşısında yüzde 0.6 değer kaybederek 143.40 yen oldu. Dolar euro karşısında yatay bir seyirle 1.2541 dolar seviyesinde.
Anahtar Kelimeler
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)