BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem Yellen'dan Çin'e işbirliği mesajı----

Yellen'dan Çin'e işbirliği mesajı

 Yellen'dan Çin'e işbirliği mesajı
08 Temmuz 2023 - 12:50 www.finansgundem.com

ABD Hazine Bakanı Janet Yellen iki ülkenin küresel sorunlar konusunda birlikte çalışması gerektiğini belirterek, "ABD ve Çin bu varoluşsal tehdide karşı birlikte çalışmalı."

ABD Hazine Bakanı Janet Yellen, iklim değişikliğini "varoluşsal bir tehdit" olarak nitelendirerek Çin'i, bununla birlikte mücadele etmeye davet etti.

CNN'in haberine göre, Yellen, Pekin'e gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında bir araya geldiği iklim uzmanlarıyla iklim değişikliğiyle mücadeleyi ele aldı.

Çin ve ABD'nin, birçok konudaki görüş ayrılıklarına rağmen iki ülkenin küresel sorunlar konusunda birlikte çalışması gerektiğini belirten Yellen, şöyle konuştu:

"Dünyanın en büyük sera gazı yayıcısı ve yenilebilir enerjinin en büyük yatırımcıları olarak, liderlik etme konusunda ortak bir sorumluluğumuz ve kapasitemiz var. İklim değişikliği, küresel sorunlar listesinde baş sırada. ABD ve Çin bu varoluşsal tehdide karşı birlikte çalışmalı."

Yellen Pekin ziyaretinde 'Çin endişesi'sini söyledi

 

ABD Hazine Bakanı Yellen, Çin ziyaretine başladı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)