BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinYaza fit girmek isteyenler için Yoga Festivali----

Yaza fit girmek isteyenler için Yoga Festivali

Yaza fit girmek isteyenler için Yoga Festivali
12 Haziran 2015 - 13:36 www.finansgundem.com

Yaza bomba gibi girmek, enerji toplamak isteyenler Bolu-Abant’ta muhteşem manzaralı Abant Palace Otel’de bir araya geliyor.

Bolu, Fethiye, Antalya, İstanbul-Şile, Yalova, Çanakkale-Assos gibi değişik beldelerde Yoga Festivalleri düzenleyen Yoga Academy 20-21 Haziranda Bolu-Abant'ta uluslararası katılımla yazı karşılayacak.
Uluslararası Yoga Federasyonu Başkanı Akif Manaf önderliğinde 4 farklı Çakra (Enerji Merkezi) bazında 4 pratik Yoga çalışması yapılacak. Programda ayrıca Meditasyon, Nefes Teknikleri, Zayıflamak için Yoga, Güneş ve Ay Enerjisi ile Bağlantı çalışmaları da yer alıyor. Yoga tekniklerinin etkisi ise doğada uygulandığında daha da artıyor. Büyük Yoga Üstadı Akif Manaf ile kitaplara konu olan İnteraktif Söyleşi “Tüm Sorulara Cevaplar” da cumartesi akşamı gerçekleşecek. Uluslararası Yoga Günü 21 Haziran’da kutlanacak.
Mevsimsel geçişlerde oluşabilen alerjilerde, depresif durumlarda ve herkesin fit olmak istediği yaz mevsiminde Orijinal Yoga Sistemi tekniklerinin sayısız yararları bulunmakta. Bilimsel araştırmalar Orijinal Yoga Sistemi’ndeki nefes teknikleri ve duruşların insan metabolizmasını canlandırıp yenilediğini, tüm kasları ve iç organları çalıştırarak kan dolaşımını artırdığını, iç organlara masaj yaparak toksinlerin kolayca atılmasını sağladığını, sinir sistemini desteklediğini ortaya koyuyor. Bu da Yoga yapanların bağışıklık sistemlerinin güçlenmesi,  mevsim geçişlerindeki alerjilerden  korunması ve depresyondan uzak kalması anlamına geliyor. Bu dönemde Yoga ile yapacağımız iyi bir beden temizliği de, yani detoks, enerji seviyemizi artıracağı gibi bağışıklığımızı güçlendirir, sindirim sistemimizi düzenler, karaciğerimizin kendisini yenilemesine yardımcı olur, cildimizi güzelleştirir ve kilo vererek daha iyi bir görünüm kazanmamızı sağlar.

KİLO VERMEYE YARDIMCI
Orijinal Yoga Sistemi’nin uygulandığı çalışmalarda bütün organizma için hayati bir önem taşıyan nefes teknikleri, tüm iskelet kas sistemini çalıştıran duruşlar (asanalar), bedeni hastalıklardan koruyan biyoenerji teknikleri, konsantasyon teknikleri uygulanmaktadır. Hormonal bezleri, sinir, sindirim, dolaşım, kardiyovasküler sistemleri olumlu etkileyen teknikler duyguları rahatlatır,  zihin dinginleşir, stresi uzaklaştırır. Çalışma bağışıklık sistemini güçlendiren, uykusuzluk sorununu çözen ve derin bir dinlenme sağlayan derin gevşeme tekniği ile sonlanmaktadır.
Orijinal Yoga Sistemi ile aşırı yeme isteği de giderilmektedir. Kişiler toksinlerden kurtuldukları için az miktarda ve sağlıklı yiyeceklerle doyabilmektedir. Aşırı yeme isteğinin veya kalorili yiyeceklere olan düşkünlüğün en büyük nedeni strestir. Stres vücuttan uzaklaşınca ve beden arınınca aşırı yemek yeme isteği de kontrol altına alınır.



ABANT PALACE OTEL HAKKINDA
Wellnes SPA merkezinde değişik masajlar, vücut bakımları, cilt bakımları yapılmakta olup; otelin kar çeşmesi ve rain shower hizmetlerinden de faydalanabilirsiniz. Yarı olimpik havuz, jakuzi, fitness, Türk Hamamı, buhar banyosu, kar çeşmesi bulunmaktadır.
Abant Gölü kenarında fayton, at ve bisiklet gezileri yapılabilir, otel içerisinde bowling, langırt, animasyon oyunlarıyla zaman geçirilebilir. Ayrıca çocuklar için oyun odası da mevcut.
 
FESTİVAL PROGRAMI
2 gün boyunca 9 Pratik Yoga çalışması ve  2 Teorik dersin yapılacağı Festival’in detaylı programı :
20 Haziran
10.00 – Otel giriş
11.00 - Pratik ders-Muladhara (Kök) Çakra çalışması - Özgüvenin geliştirilmesi
12.30 – Kahvaltı
14.00 – Meditasyon
15.00 - Zayıflamak için Yoga
17.00 - Pratik ders- Svadhisthana (Pelvis) Çakra çalışması – Yaratıcılığın geliştirilmesi
19.00 – Akşam Yemeği
20.00 – Teorik ders - Tüm sorulara cevaplar
23.30 – Çandra Namaskara (Ay Enerjisi ile Bağlantı)
21 Haziran
07.00 - Surya Namaskara (Güneş Enerjisi ile Bağlantı)
08.00 – Pratik ders- Manipura (Karın) Çakra çalışması – Kararlılığın geliştirilmesi
09.30 – Kahvaltı
11.30 – Klinik Anatomi dersi
13.30 – Nefes Teknikleri
15.00 – Pratik ders- Anahata (Göğüs) Çakra çalışması – Sevginin geliştirilmesi
 
Kayıt ve bilgi için 
T. 0212 243 96 42 – 0533 251 75 83 
www.yogaacademy.com.tr
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)