BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYavaş: 2021 yılında kiralara zam yapılmayacak----

Yavaş: 2021 yılında kiralara zam yapılmayacak

Yavaş: 2021 yılında kiralara zam yapılmayacak
17 Aralık 2020 - 21:55 www.finansgundem.com

Yavaş, belediye, EGO, ASKİ ve diğer iştiraklerdeki kira ücretlerine 2021 yılında zam yapılmayacağını, faaliyeti duran işletmelerden de 6 ay boyunca kira alınmayacağını duyurdu

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, belediye, EGO, ASKİ ve diğer iştiraklerdeki kira ücretlerine 2021 yılında zam yapılmayacağını duyurdu. Yavaş, faaliyetleri durdurulan işletmelerden de 6 ay boyunca kira almayacaklarını belirtti.

Twitter hesabından açıklama yapan Yavaş, "Ankara'mız dayanışmayla güçleniyor ve umut buluyor. El ele verip tüm zorlukları aşacağız" derken, yeni tip korona virüs (Covid-19) salgınıyla birlikte belediyenin duyurduğu mali yardımlara bir yenisini daha ekledi.

"ABB, EGO, ASKİ ve iştiraklerimizde ekmek teknesi olan kiracılarımıza, 2021 yılında zam yapmıyoruz. Faaliyetleri durdurulan işletmelerden de 6 ay kira almayacağız" ifadesini kullanan Yavaş, faaliyetlerine devam eden işletmelerin de ilk 6 ay kira ödemeyeceğini, yılında son 6 ayında 6 taksit halinde ödeyeceğini açıkladı.

Yavaş'ın paylaşımı şöyle:

Mansur Yavaş'a Uluslararası Şeffaflık ödülü

33 milyon uçtu mu? Yavaş'tan 40 ayrı suç duyurusu

Yavaş: 4 lüks aracın satışı için yarın ihaleye çıkıyoruz

Türkiye'de bugün: 243 ölüm, 27 bin 515 yeni vaka

 

ETİKETLER :