BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaYatırım bankasından 'panik' uyarısı----

Yatırım bankasından 'panik' uyarısı

Yatırım bankasından 'panik' uyarısı
11 Mayıs 2023 - 08:00 www.finansgundem.com

Bir hata yapılması olasılığını yüksek olduğunu ifade eden JPMorgan CEO'su Dimon, "Bu durumdan kurtulacağımızı umuyorum" diye konuşurken, federal borçlanma tavanı uygulamasının tamamen kaldırılması çağırısını tekrarladı.


JPMorgan CEO'su Jamie Dimon, federal borçlanma tavanı konusunda Kongre'de yaşanan anlaşmazlığın, içine girilen çözümsüzlüğün ve ABD'nin temerrüde düşmesi potansiyelinin bir finansal panik yaratabileceği uyarısında bulundu.

Punchbowl News'a konuşan Dimon, "Panik ille de mantıklı olması gereken bir şey değil. İnsanlar panikler. 2008 ve 2009'da insanların paniklediğini gördük. Gerçekten kaçınmak isteyeceğiniz bir şeydir" dedi.

İçinde bulunulan siyasi durum nedeniyle zarar verici ekonomik sonuçları olacak bir hata yapılması olasılığını yüksek olduğunu ifade eden Dimon, "Bu durumdan kurtulacağımızı umuyorum" diye konuşurken, federal borçlanma tavanı uygulamasının tamamen kaldırılması çağırısını da tekrarladı.

Ülkelerin borçlanma maliyeti artacak

 

ABD Hazinesi borçlanma tahminini yükseltti

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)