BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYasağa aldırmadı, son anda kurtarıldı----

Yasağa aldırmadı, son anda kurtarıldı

Yasağa aldırmadı, son anda kurtarıldı
13 Ağustos 2023 - 16:49 www.finansgundem.com

Kuvvetli fırtına nedeniyle İstanbul da dahil birçok kentte denize girmek yasaklandı. Ancak yasağı dinlemeyenler de vardı. Arnavutköy'de boğulma tehlikesi geçiren bir kişi son anda kurtarıldı. Silivri'de ise denizde kaybolan kadın aranıyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarının ardından Marmara ve Karadeniz sahillerinde kuvvetli fırtına etkisini gösterdi. Meteoroloöji'nin uyarısının ardından birçok ilçede denize girmek yasaklandı. Ancak yasağa ve tüm uyarılara rağmen denize girenler yaşamlarını tehlikeye attı. 

Arnavutköy'de bir kişi son anda kurtarıldı



Arnavutköy Kaymakamlığı hava şartları nedeniyle, Arnavutköy'de denize girmeyi yasakladı. Ancak yasağa uymayan vatandaşlar Karaburun'da denize girmeye devam etti. Boğulma tehlikesi geçiren bir kişi Arnavutköy Belediyesi cankurtaran ekibi tarafından son anda kurtarıldı. 

Arnavutköy Kaymakamlığı tarafından 11-12-13-14 Ağustos tarihleri arasında, olumsuz hava koşulları nedeniyle denize girmek yasaklandı. Ancak yasağı dinlemeyen vatandaşlar yapılan uyarılara aldırmadan Karaburun'da denize girdi. Aşırı dalga nedeniyle boğulma tehlikesi geçiren bir kişi Arnavutköy Belediyesi'ne bağlı cankurtaran ekipleri tarafından son anda kurtarıldı.

Silivri'de denizde kaybolan kadın aranıyor

11 Ağustos'ta Selimpaşa'da bulunan Başkent Plajı'nda denize girdikten sonra akıntıya kapılarak kaybolan 85 yaşındaki Sevgi Karacaoğlu'nu arama çalışmaları devam ediyor. Sahil Güvenlik ekipleri, İHH Arama ve Kurtarma ile Silivri Belediyesi Arama ve Kurtarma (SAK) ekipleri tarafından iki gündür devam eden aramalarda Karacaoğlu'na ulaşılamadı. Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı helikopterinde havadan destek verdiği aramalar, Salimpaşa, Silivri ve Büyükçekmece arasında devam ediyor.

Sarıyer'de denize girmek yasaklandı!

 

Batı Karadeniz için fırtına uyarısı!

 

İstanbul Valiliği’nden kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı

 

Meteoroloji uyardı: Kuvvetli rüzgar ve yağış

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)