BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYargıç Zarrab'ın pasaportlarını istedi----

Yargıç Zarrab'ın pasaportlarını istedi

Yargıç Zarrab'ın pasaportlarını istedi
10 Haziran 2016 - 08:35 www.finansgundem.com

ABD'de tutuklu Reza Zarrab’ın kefalet talebini henüz karara bağlamayan yargıç Berman, Zarrab’a ait olan 3 pasaportu incelemek istediğini söyledi

Yargıç Richard Berman'ın yaptığı açıklamada mahkemenin Reza Zarrab’a ait olan 3 pasaportu incelemek istediğini, avukat ve başsavcılığın ellerinde bulunan pasaportları 13 Haziran günü yerel saatle 12.00’ye kadar mahkemeye sunmaları istediği belirtildi.

Zarrab’ın kefalet talebini henüz karara bağlamayan Berman, açıklamalarda bulundu. Yargıç Berman, mahkemenin Zarrab’a ait olan 3 pasaportu incelemek istediğini belirterek, avukat ve başsavcılığın ellerinde bulunan pasaportları 13 Haziran günü yerel saatle 12.00’ye kadar mahkemeye sunmalarını istedi. Pasaportların mahkeme tarafından incelendikten sonra ’ön duruşma servisine’ geri verileceği kaydedildi.

Zarrab’ın avukatı Benjamin Brafman, müvekkilinin Türkiye’nin yanı sıra İran ve Makedonya pasaportlarına sahip olduğunu açıklamıştı. Avukat, Zarrab’ın Türk pasaportunun savcılığın elinde bulunduğunu, İran ve Makedonya pasaportlarını da savcılığa gönüllü olarak teslim etmek istediğini belirtmişti.

New York Güney Bölgesi Başsavcısı Preet Bharara ofisi ise, Zarrab’ın Miami’de gözaltına alındığı sırada sadece Türkiye pasaportunu verdiğini Makedonya ve İran pasaportlarından bahsetmediğini belirtmişti. Savcılık, Zarrab’ın bu konuda dürüst davranmadığını iddia ediyor.

Yargıç Berman, Zarrab’ın kefalet talebi ile ilgili kararını önümüzdeki günlerde vermesi bekleniyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)