BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYanlışa imza atmayız----

Yanlışa imza atmayız

Yanlışa imza atmayız
22 Kasım 2013 - 04:22 www.finansgundem.com

Türk-İş Başkanı Atalay, "Kıdemde 30 saatin altına evet demeyiz" dedi, Hak-İş ve DİSK'e güç birleştirme çağrısı yaptı

TÜRK-İş Başkanı Ergün Atalay, 12 milyon işçiyi yakından ilgilendiren kıdem tazminatıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Atalay, “Kıdemde 30 saatin altına ‘evet’ demeyiz” dedi. Hak-İş ve DİSK’e tarihi bir mesaj gönderen Atalay, “Gücümüzü birleştiremezsek bunlar böl parçala bizi yutacaklar” uyarısında bulundu. 8 bin taşeron işçinin devlete maliyetinin 2,5 milyar olduğuna dikkat çeken Atalay, Başbakan Tayyip Erdoğan’a “Heybeliada’da yerli otomobili yapabiliriz” mesajı verdi.

FONA 'EVET' DEMEYİZ

Kıdem tazminatı fonuna “evet” demeyeceklerini kaydeden Atalay, “Üyelerimizle ilgili sıkıntı olmasa dahi insanların geleceğiyle ilgili yanlış bir işin altına ne imza atarız, ne müzakere ederiz, ne müspet görüş bildiririz. Velev ki tersi oldu Ankara’nın yanından geçemeyiz” dedi. Atalay, Başbakan Erdoğan’ın ‘yerli otomobil yapın’ sözlerini ise “Yerli otomobili Heybeliada’daki fabrikalarda biz yapabiliriz. Bugüne kadar yerli savaş gemisi, top, tank yaptık; yerli otomobili de yaparız” karşılığını verdi.  (Hürriyet)
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)