BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYakalandılar: İstanbul'da cephanelik baskını!----

Yakalandılar: İstanbul'da cephanelik baskını!

Yakalandılar: İstanbul'da cephanelik baskını!
03 Kasım 2022 - 08:54 www.finansgundem.com

İstanbul’da operasyon düzenlenen bir adreste bir lav tüfeği, bir adet uzi, iki kalaşnikof, bir tabanca, üç el bombası, 2’si dolu halde toplam sekiz şarjör ve çok sayıda mermi ele geçirildi. Toplamda 70 suç kayıtları bulunan dört kişi de gözaltına alındı.


İstanbul Polisi; Gaziosmanpaşa İlçesi'ne bağlı Mevlana Mahallesi İbrahim Hayırlıoğlu Caddesi'ndeki bir adrese operasyon düzenledi. Kasten yaralama, hırsızlık, uyuşturucu, dolandırıcılık, mala zarar vermek, 6136 Sayılı Ateşli Silahlar Kanunu'na Muhalefet, yağma ve yankesicilik başta olmak üzere toplamda 70 suç kayıtları bulunan Ş.B. (24), D.A. (23), Y.E.O. (17) ve M.A.B. (25) isimli dört kişi söz konusu adreste yakalanarak gözaltına alındı.

Adreste yapılan aramalarda dolu vaziyette yeşil renkli bir Lav Tüfeği, bir adet Uzi, iki adet Kalaşnikof, bir adet tabanca, üç adet el bombası, 2'si dolu halde toplam sekiz şarjör ve çok sayıda mermi ele geçirildi. Adreste ayrıca üç adet motosiklet kaskı da bulundu.

Operasyon anları ve adresteki yatağın üzerine serilmiş halde bulunan suç unsurları polis kameralarına yansıdı. El konulan suç unsurları detaylı bir şekilde incelemeye alındı.

Ehliyet sınavında usulsüzlük operasyonu: Çok sayıda gözaltı

 

Maden faciası soruşturmasında 5 tutuklama

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)