BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinYağışlar ne zaman kadar sürecek?----

Yağışlar ne zaman kadar sürecek?

Yağışlar ne zaman kadar sürecek?
28 Nisan 2014 - 14:28 www.finansgundem.com

Geçtiğimiz hafta ortasından bu yana yağışlı havanın etkisinde bulunan Türkiye bu hafta sonuna kadar yağışlı sistemlerin etkisinde kalacak

Türkiye, hafta sonuna kadar yağışlı sistemin etkisinde kalmaya devam edecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, geçtiğimiz hafta ortasından bu yana yağışlı havanın etkisinde bulunan Türkiye'nin, bu hafta sonuna kadar yağışlı sistemlerin etkisinde kalmaya devam edeceği tahmin ediliyor.

Hafta boyunca yurdun kuzey, batı ve iç bölgelerinin aralıklarla sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği, hava sıcaklığında ise önemli bir değişiklik olmayacağı, mevsim normalleri civarında seyredeceği bekleniyor.

Fırtına uyarısı

Yağışların bugün Kuzey Ege kıyıları, Marmara'nın güney ve batısı ile Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olacağı, rüzgarın gündüz saatlerinde güney ve batı yönlerden bugün Ege, İç Anadolu ve Doğu Anadolu'nun batısında yarın ise İç Anadolu'nun doğusu ile Doğu Anadolu bölgesinde kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına (60 ila 80 km/saat) şeklinde eseceği tahmin ediliyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)