BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemWikiLeaks'ten CIA'ye tehdit!----

WikiLeaks'ten CIA'ye tehdit!

WikiLeaks'ten CIA'ye tehdit!
08 Mart 2017 - 20:31 www.finansgundem.com

WikiLeaks, dün kamuoyuyla paylaştığı CIA'e ait 'Kasa Dairesi 7' belgelerinin, ellerinde bulunan belgelerin sadece yüzde 1'ini oluşturduğunu açıkladı

WikiLeaks, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "WikiLeaks, dün 'Sıfır Yılı' adıyla yaptığı ilk yayınla Kasa Dairesi 7 serisinin yüzde 1'inden azını ifşa etti" dedi.

CIA'E AİT 8 BİNDEN FAZLA BELGE İFŞA EDİLDİ

Gizli belgeleri sızdırmakla tanınan WikiLeaks, dün CIA'e ait 8761 gizli belgeyi sızdırmış ve bu belgelerin istihbarat kurumunun 'küresel ölçekli gizli hack uygulamasını ortaya çıkardığını' belirtmişti. WikiLeaks'e göre CIA, Android, iOS, Linux, macOS, Windows işletim sistemlerini hackleyebiliyor, hatta Samsung'un akıllı TV'lerini mikrofon olarak kullanıp ortam dinlemesi yapabiliyor.

UYGULAMA ŞİFRELEME SİSTEMLERİNİ AŞABİLİYOR

WikiLeaks'in sızdırdığı belgelere göre CIA birimleri ayrıca akıllı telefonlardaki Whatsapp, Telegram, Signal, Weibo gibi uygulamaların kullandığı şifreleme sistemini aşabiliyor. (Hürriyet)

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mete08 Mart 2017 22:19

    CIA'nin belgelerini açıklayacaksın ve dünyada rahat dolaşacaksın. Bırakın bu numaraları. Sen bizzat CIA'in ta kendisisin.