BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaWall Street'te keyifler yerinde----

Wall Street'te keyifler yerinde

Wall Street'te keyifler yerinde
19 Temmuz 2013 - 07:32 www.finansgundem.com

Hisse senedi kazançları ikinci çeyrekte toplamda yüzde 42 artan Wall Street bankalarına, Morgan Stanley ve Goldman Sachs öncülük etti

Morgan Stanley ve Goldman Sachs Group Inc., ikinci çeyrekte hisse senedi işlem kazançları yüzde 42 ile son 3 yılın en büyük sıçramasını yapan Wall Street bankalarına öncülük etti.
Morgan Stanley hisse, hisse senedi türevleri ve ana aracılık hizmetleriyle 1.81 milyar dolar gelir elde ederek, Goldman Sachs'i de sollayarak 2 yıldır ilk kez tüm rakiplerini geride bıraktı. New York'taki Citigroup Inc.'in geliri geçtiğimiz yılın 2. çeyreğinden yüzde 68 artarak en büyük sıçramaya işaret etti.
Investment Company Institute ve Coalition Ltd.'ın işlem verilerine göre dünyanın en büyük bankalarını hisse senedi işlem gelirleri 2012'de hacimlerin düşmesi ve yatırımcıların hisse yatırım fonlarından 300 milyar dolar çekmesiyle 3. yılında da düştü. ICI verileri, artan faizlerin, hisse senedi fonlarına akışın yılın ilk 5 ayında yukarıda seyretmesiyle daha fazla  yatırımcıyı tahvillerden hisselere kaydırabilir.
Bölge ve ürün olarak hisse senedi performansına bakıldığında, rakamların oldukça güçlü olduğunu belirten Morgan Stanley'nin CEO'su James Gorman, "Bu uzun süre başarılı olan bir işti, ancak bir süre çok ağır bir düşüşten geçti" dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)