BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaOtomotivVolkswagen satışlarda düşüş bekliyor----

Volkswagen satışlarda düşüş bekliyor

Volkswagen satışlarda düşüş bekliyor
14 Mart 2024 - 07:11 www.finansgundem.com

Volkswagen 2024 yılında otomobil satışlarında 2023'e göre keskin bir düşüşle yüzde 3'lük bir artış olacağını tahmin etti.

Zorlu bir yılın habercisi olarak rakiplerine benzer açıklamalarda bulunan Alman otomobil üreticisi Volkswagen, bu yıl otomobil satışlarının yavaşlamasını bekliyor.

Volkswagen, kasvetli ekonomik görünüm ve artan rekabetin ortasında bu yıl otomobil satışlarında 2023'e göre keskin bir düşüşle yüzde 3'lük bir artış olacağını tahmin etti.

VW markasındaki idari personel maliyetlerini beşte bir oranında azaltma planlanını açıklayan şirket bunun işten çıkarmalar yerine kısmi ve erken emeklilik yoluyla olacağını duyurmuştu.

Alman otomobil üreticisinin 2023 sonuçlarını sunan Finans Şefi Arno Antlitz, genel ekonomik durumun zorlu olmaya devam ettiğini ancak ekonomik görünüme ve yoğun rekabete rağmen 2024'ten “emin” olduklarını belirtti.

Volkswagen'in satışları 2023'te yüzde 12 artışla 9,24 milyon araca yükseldi. Öte yandan Volkswagen yaptığı açıklamada, önümüzdeki aylarda tamamen elektrikli olanlar da dahil olmak üzere Batı Avrupa'daki araç siparişlerinde artış beklediğini kaydetti.

Tesla hisselerinde Wells Fargo düşüşü

 

Rekabet Kurulu'ndan Ford ile Volkswagen'e ilişkin muafiyet kararı

 

Volkswagen'in Ocak ayı satışları arttı

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)