BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporVolkan Demirel, Atsu'yu o notla paylaştı----

Volkan Demirel, Atsu'yu o notla paylaştı

Volkan Demirel, Atsu'yu o notla paylaştı
18 Şubat 2023 - 15:50 www.finansgundem.com

Hataysporlu Atsu'nun cansız bedeni bugün enkazdan çıkarıldı. Teknik Direktör Volkan Demirel, oyuncusuyla aynı karede yer aldığı fotoğrafı, 'Acısı hiç bitmeyecek' notuyla paylaştı. Atsu'nu geçmişte oynadığı takımlar da taziye mesajları yayınladı

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, oyuncusu Atsu'nun enkazdan cansız olarak çıkarılmasının ardından sosyal medyadan acısını paylaştı.

Deprem felaketinden en çok etkilenen şehirlerin başında gelen Hatay’da Hataysporlu futbolcu Atsu hayatını kaybetti. Rönesans Rezidans’ta hayatını kaybeden Atsu felaketin 13. gününde enkazdan çıkarıldı.

Teknik direktör Volkan Demirel, hayatını kaybeden ve oynadıkları son maç olan Kasımpaşa mücadelesinde takımına galibiyeti getiren golü atan Atsu için paylaşımda bulundu.

Depremin olduğu sabahın bir önceki akşamında sarılarak galibiyeti kutladığı Atsu’nun vefatı için “Acısı hiç bitmeyecek” diyen Demirel, oyuncusunu havaya kaldırdığı fotoğrafı paylaştı.

Volkan Demirel tweet’inde “Acımın tarifini kelimelere dökemiyorum. Acısı hiç bitmeyecek. Her zaman büyük bir sevgi ve saygıyla hatırlanacaksın. Mekanın cennet olsun güzel insan. Hepimizin, tüm sevenlerinin başı sağ olsun” ifadelerini kullandı.

ENKAZIN 13. GÜNÜNDE ÇIKARILDI

Menajer Murat Uzunmehmet sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Christian Atsu bulundu ve maalesef hayatını kaybetti.” ifadelerini kullanırken, “Atsu'nun cansız bedenine enkaz altında ulaşıldı. Şu anda hala daha eşyaları çıkarılıyor. Telefonu da bulundu.” açıklamasını yaptı.

ESKİ TAKIMLARI ATSU’YU ANDI

Premier Lig’den paylaşılan mesajda, “Christian Atsu’nun Türkiye ve Suriye’yi vuran depremlerde hayatını kaybettiği haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Düşüncelerimiz ve taziyelerimiz Christian’ın ailesi, arkadaşları ve bu trajik olaydan etkilenen herkesle birliktedir.” denildi.

Ganalı futbolcunun kariyeri boyunca formasını giydiği Porto, Rio Ave, Vitesse, Everton, Bournemouth, Malaga ve Newcastle United takımları da sosyal medya hesaplarından taziye mesajı paylaştı. (Sözcü)

Hataysporlu Christian Atsu hayatını kaybetti

Christian Atsu ile ilgili kahreden detay: Kasımpaşa maçından sonra...

Volkan Demirel: Allah rızası için yardım edin

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)