BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaVolatilite artacak----

Volatilite artacak

Volatilite artacak
04 Haziran 2013 - 07:56 www.finansgundem.com

El-Erian, PIMCO, volatilitePIMCO CEO'su El-Erian, volatilitenin arttığını ve bunun da daha güçlü değişikliklerin sinyali olduğunu söyledi

Dünyanın en büyük tahvil fonu Pacific Investment Management Fund.'ın (PIMCO) CEO'su Muhammed El-Erian, volatilitenin arttığını, bazı yerlerde likiditenin azaldığını ve endişenin arttığına dikkat çekerek, bunların "daha güçlü değişikliklerin sinyali" olduğunu savundu.
El-Erian, "ilgili değişikliklerin yardımcı" ya da "ileride volatilitenin daha da artacağının" göstergesi olabileceğini söyledi.
Değişikliğin aynı zamanda piyasanın tüm bölümlerini etkilemek yerine kademeli olarak daha az likit piyasalardan, daha likit olanlara daha kayıyor gibi göründüğünü ifade eden El-Erian, Japonya Merkez Bankası'nın yüksek ölçekli tahvil alımlarının Japon hisse senedi piyasasındaki ralliyi tetiklemesi örneğini verdi.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)