BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporVodafone Park tribünlerinde dikkat çeken 2 kare----

Vodafone Park tribünlerinde dikkat çeken 2 kare

Vodafone Park tribünlerinde dikkat çeken 2 kare
02 Kasım 2017 - 01:41 www.finansgundem.com

Halef-selef cumhurbaşkanları Erdoğan ve Gül, Beşiktaş-Monaco karşılaşmasını protokol tribününde ancak bir araya gelmeden izledi

Beşiktaş’ın Monaco’yu konuk ettiği ve 1-1’lik beraberlikle Şampiyonlar Ligi’nde grup birinciliği için büyük avantaj sağladığı karşılaşmayı izleyenler arasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da vardı.

Erdoğan karşılaşmayı Vodafone Park’ın protokol tribününde Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve iş adamı Ethem Sancak ile birlikte izledi.

Protokol tribününde bir cumhurbaşkanı daha vardı. 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de Beşiktaş-Monaco maçını izleyenler arasındaydı. Beşiktaş taraftarı olarak bilinen Gül, tribünde eski bakanlardan Mehmet Müezzinoğlu ile yan yana oturdu.



Erdoğan ve Gül’ün aynı karşılaşmada ve aynı tribünde olmalarına rağmen bir araya gelmemeleri ve yan yana oturmamaları dikkatlerden kaçmadı. AK Parti’nin iki kurucusu ve halef-selef iki ismin neden birlikte maçı izlemedikleri merak konusu oldu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)