BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporVodafone Park Leipziglileri fena çarptı----

Vodafone Park Leipziglileri fena çarptı

Vodafone Park Leipziglileri fena çarptı
27 Eylül 2017 - 01:46 www.finansgundem.com

Beşiktaş'a Şampiyonlar Ligi'nde 2-0 mağlup olan Alman Leipzig takımının oyuncusu, teknik direktörü ve yöneticileri Vodafone Park'taki müthiş tezahüratla şoke oldu

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde 2-0 mağlup ettiği Leipzig, aynı zamanda kulüp tarihinde ilk kez bir resmi maçı Almanya dışında oynadı! Vodafone Park'ta siyah-beyazlı taraftarların yoğun tezahüratı, Alman ekibi için mağlubiyetin yanı sıra acı bir tecrübe de yaşattı. Leipzigliler, tribünlerden gelen sesten aşırı etkilendiklerini saklamadı. 

Leipzig Teknik Direktörü Ralp Hasenhüttl atmosferden etkilendiklerinin altını çizerken oyundan çıkan Alman yıldız Timo Werner'in tribünlerin çıkardığı gürültüden rahatsız olarak çıkmak istediği iddia edildi.

Beşiktaş'ın Babel'in golüyle karşılaşmada 1-0 öne geçmesinin ardından Leipzig kulübünün resmi Twitter hesabından flaş bir paylaşım yayınlandı. Leipzig'in Twitter hesabından yapılan paylaşımda; "Yalnızca geride değiliz, aynı zamanda kulaklarımız da çınlıyor" ifadelerine yer verildi.



Vodafone Park atmosferindeki gürültüye dayanamayan Leipzig'in forveti Timo Werner kulak tıkayıcı kullanmak zorunda kaldı.

Öte yandan Leipzig kulübü maç sonunda bir tweet daha paylaştı: "Transferde kullandıkları cep telefonlarını, stat aydınlatmasında da kullandılar. Beşiktaş taraftarına şapka çıkarıyoruz."



FORVETLERİ OYUNDAN ÇIKMAK İSTEDİ!

Beşiktaşlı futbolcu Oğuzhan Özyakup da mücadelenin ardından çarpıcı bir yorumda bulundu: "Bana göre rakip bu atmosferden inanılmaz etkilendi. Özellikle 20 dakikadan sonra forvetleri sesten dolayı oyundan çıkmak istedi."

Atmosferden etkilendiklerini itiraf eden RB Leipzig Teknik Direktörü Ralph Hasenhüttl: "Bugün Atmosfere kaybettik. Böylesine bir atmosferi yaşamak önemli bir tecrübe oldu takım için de. Avrupa'da tecrübe sahibi olmak istiyoruz ama deplasmanda böyle bir atmosferi ilk kez yaşayınca takım için de iyi olmuyor" dedi. 

Werner maç öncesinde yaptığı açıklamada Beşiktaş'tan korkmadıklarını ifade ederek, "İstanbul'a Beşiktaş maçına korkmadan, cesaretle gitmeliyiz. Şampiyonlar Ligi'ndeki takımların Bundesliga'daki birçok takımdan daha kaliteli olduğunu biliyoruz. Ama onlar da kesinlikle Borussia Dortmund ya da Bayern Münih gibi değiller. Bunu biliyoruz. Onlardan çekinmiyoruz" ifadelerini kullanmıştı!

RB Leizig'in yıldız ismi Kevin Kampl ise "Bir çok stadyumda maç oynadım fakat bugüne kadar hiç bir stadyumda böyle bir atmosfer görmedim. Gerçekten muhteşemdi" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)