BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinVatikan: Paskalya haftası seremonileri internetten yayımlanacak----

Vatikan: Paskalya haftası seremonileri internetten yayımlanacak

Vatikan: Paskalya haftası seremonileri internetten yayımlanacak
15 Mart 2020 - 21:13 www.finansgundem.com

Vatikan, İtalya’da koranüvirüs salgınının yayılması üzerine paskalya kutsal haftası seremonilerinin, halkın katılımı olmadan gerçekleşeceğini duyurdu.

Vatikan Sözcüsü Matteo Bruni yaptığı yazılı açıklamada, Katoliklerin dini seremonileri bu yıl virüs salgını yüzünden televizyon, radyo veya online medya üzerinden izleyebileceği bildirdi.

Vatikan’ın basın bürosundan yapılan açıklamada Papa Francis’in bütün ayinlerinin, "Vatikan News" internet sitesinden canlı olarak yayımlanacağı duyuruldu.

Açıklamada yer almamasına rağmen normalde 12 Nisan Pazar günü St. Peter meydanında düzenlenmesi gereken ve Papa Francis’in konuşma yapıp cemaati kutsadığı Paskalya ayinine de yine salgın yüzünden Katoliklerin alınması beklenmiyor.

İtalya hükümeti, salgın ile ilgili kısıtlamalar konusunda 3 Nisan’da bir değerlendirme toplantısı daha yapacak. Katolikler için önemli bir dini etkinlik olan Paskalya haftası bu yıl 5 Nisan’da başlıyor.

Korona virüsle ilgili yeni kararlar

 

İtalya'da korona virüs kabusu

 

Rusya'da korona virüs vakası artıyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)