BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaVarlık balonları gözyaşlarıyla bitecek----

Varlık balonları gözyaşlarıyla bitecek

Varlık balonları gözyaşlarıyla bitecek
08 Mart 2013 - 10:15 www.finansgundem.com

New York Üniversitesi ekonomi profesörü Nouriel Roubini İtalya seçimlerinin risklerini açıkladı

Kriz kahini Nouriel Roubini bugün verdiği mülakatta piyasalarda oluşan varlık balonlarının büyük sıkıntı yaratacağını savundu.
New York Üniversitesi ekonomi profesörü Nouriel Roubini Bloomberg'e verdiği mülakatta varlık balonları birkaç yıl içinde gözyaşları ile sona ereceğini belirtti.
Avrupa tarafında geçtiğimiz hafta yapılan italya seçimleri oyunu değiştirici bir gelişme olduğuna dikkat çeken kriz kahini Roubini halkın tasarruf önlemlerine baş kaldırısı olarak değerlendirdiği seçimler sonrasında, başta Avrupa'da Almanya'nın en büyük savunucu olduğu kemer sıkmanın geri tepmesi ekonomi için en büyük risk olduğunu belirtti.
Sorunlu ekonomilerdeki kemer sıkma yorgunluğunun, kurtarma yorgunluğu ile çatıştığına vurgu yapan Roubini, seçimler sonrasında hala hükümet kuramayan İtalya'da tahvil faizlerinin daha yukarı gitmesi riski olduğunu belirtti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)