BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaVarlık alımı Eylül'de azalabilir----

Varlık alımı Eylül'de azalabilir

Varlık alımı Eylül'de azalabilir
11 Temmuz 2013 - 15:35 www.finansgundem.com

Unicredit, Fed tutanaklarına göre kesin bir durumun olmadığını ancak Eylül ayında varlık alımlarının azaltılabileceğini raporladı

Unicredit müşterilerine gönderdiği bir raporda Fed tutanaklarının kesin bir şey belirtmediğini ve alımların Eylül ayı itibariyle sona erebileceği uyarısında bulundu.
Unicredit şef ABD ekonomisti Harm Bandholz müşterilere gönderdiği bir notta Fed tutanaklarının gelecekteki politikaya yönelik net bir şey belirtmediği uyarısını yaparak, Bernanke'nin Federal Açık Piyasa Komitesi'ndeki parasal genişleme yanlıları ve karşıtlarıyla orta noktayı bulmaya çalıştığını ifade etti.
Bandholz ayrıca Fed yetkililerinin varlık alımlarını düşürme ve faiz oranlarını artırma arasındaki farkları tekrar edeceği öngörüsünde bulundu.
Raporda Fed'in ileriye dönük rehberlik tedbirleri çerçevesinde uzun vadede işsizlik hedefini yüzde 6.5'ten yüzde 6'ya ve hatta yüzde 5.5'e çekebileceği de belirtildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)