BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemVan'da zırhlı polis aracına bombalı tuzak----

Van'da zırhlı polis aracına bombalı tuzak

Van'da zırhlı polis aracına bombalı tuzak
11 Mayıs 2016 - 02:02 www.finansgundem.com

2 polis memurunun şehit olduğu saldırıdan sonra Van'da gece de bir polis aracının geçişi sırasında bomba infilak ettirildi

Sabah saatlerinde PKK'lı teröristlerin yola döşedikleri patlayıcıların infilak etmesi sonucu 2 polis memurunun şehit olduğu Van'da gece bir saldırı daha gerçekleşti. 

Van'ın İpekyolu ilçesi'nde PKK'lılar yola tuzakladığı el yapımı patlayıcıyı polis aracının geçişi sırasında patlattı. Saldırıda ölen yada yaralanan olmazken, bölgede hava destekli operasyon başlatıldı.
İpekyolu ilçesi Bostaniçi mahallesinde saat 22.30 sıralarında PKK'lı teröristler, yola tuzakladıkları el yapımı patlayıcıyı, polis aracının geçişi sırasında infilat ettirdi.

Polis aracının geçişinden hemen sonra meydana gelen potlamada can kaybı ve yaralanan olmadı. Bölgeye sevk edilen çok sayıda zırhlı polis aracı mahallelerde geniş çaplı operasyon başlatıldı. Operasyona polis helikopteri de havadan destek veriyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)