BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemVan Gölü'nden 880 bin metreküp dip çamuru çıktı----

Van Gölü'nden 880 bin metreküp dip çamuru çıktı

Van Gölü'nden 880 bin metreküp dip çamuru çıktı
24 Nisan 2023 - 14:12 www.finansgundem.com

Van Gölü’de 2 yıl önce başlatılan dip temizliği çalışmaları kapsamında şu ana kadar 880 bin metreküp çamur çıkarılarak kamyonlarla il dışına taşındı.

Van Büyükşehir Belediyesi'nce, 5 Haziran 2021 Dünya Çevre Günü'nde törenle hizmete açılan 180 milyon TL bütçeli 'İleri Biyolojik Arıtma Tesisi'nin devreye girmesinden sonra Van Gölü'nde 2 yıl önce dip çamuru temizliği başlatıldı. Büyükşehir ve ilçe belediyeleri tarafından sahil bandında yapılan çalışmalarda şu ana kadar 880 bin metreküp dip çamuru çıkarıldı.

Tuşba ilçesi İskele Mahallesi sahil kısmında başlatılan birinci etap çalışmalar tamamlanırken, Yüzüncü Yıl Üniversitesi ve İskele 15 Temmuz Parkında ise ikinci etap, İpekyolu ilçesi Yaşar Kemal Parkı’nda ise üçüncü etap çalışmalar devam ediyor. 72 iş makinesi ve 80 personel ile yapılan çalışmalarla gölün 14 kilometrelik sahil bandında 2 milyon 700 bin metreküp dip çamuru temizlenmesi hedefleniyor. 

Van Gölü'nde devasa su kaybı

 

Van Gölü'nde kritik seviye! Göl içinde bisiklet turu düzenlendi

 

Van Gölü çekildi, Urartu limanı su ortaya çıktı

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)