BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemVali Mutlu özür diledi----

Vali Mutlu özür diledi

Vali Mutlu özür diledi
05 Kasım 2013 - 15:52 www.finansgundem.com

Dünyaca ünlü golfçü Tiger Woods, Boğaziçi Köprüsü'nde Asya kıtasından Avrupa kıtasına atış yaptı

Antalya’da 7-10 Kasım tarihlerinde düzenlenecek, PGA Avrupa Turu final serisinin 3. ayağı olan “Turkish Airlines Open 2013” Golf Turnuvası için Türkiye’de bulunan dünya 1 numarası Tiger Woods, golf sopasını, iki kıtayı birleştiren köprü üzerinde Asya’dan Avrupa’ya sallayarak, tarihi bir vuruş gerçekleştirdi.
Avrupa’dan Asya’ya geçiş yönü trafiğe kapatılan köprü üzerinde oluşturulan özel alanda düzenlenen gösteri, ulusal ve uluslararası çok sayıda medya kuruluşu canlı yayınlarla aktardı.
“Turkish Airlines Open 2013”ü başlatacak olan Tiger Woods’un vuruşu için Boğaz Köprüsü’nde 1 yön tamamen kapanırken diğer yönde de bir şerit metrobüse verildi. Araç trafiğine sadece 1 şerit verilmesiyle trafik yer yer durma noktasına geldi.
İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ise Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Boğaziçi Köprüsü’nde 14.00’de yapılan tek yönlü kapama 50 dakika sürdü, geçişler normale döndürüldü. Tekrar İstanbullulardan özür dileriz” dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)