BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinUzun ömrün sırrı: Asla evlenmedim----

Uzun ömrün sırrı: Asla evlenmedim

Uzun ömrün sırrı: Asla evlenmedim
02 Ağustos 2019 - 09:37 www.finansgundem.com

ABD’nin New York kentinde yaşayan Louise Jean Signore, 107. doğum gününü kutladı ve uzun yaşamasının sırrını açıkladı.

Uzun ömürlü olmasını ne sağlıklı beslenmeye ne de yakın dostlukların olmasına bağlayan Louise Jean’nin sırrı bekâr kalmak. Signore’un doğum günü kutlamasına 100’den fazla misafir katıldı. Louise Jean sırrını “107’nin sırrını düşünüyorum: Hiç evlenmedim. Bence sır bu. Kız kardeşim, ‘Keşke hiç evlenmeseydim’ der” diye açıklıyor. Louise Jean’in kız kardeşi neredeyse onun kadar yaşlı tam 102 yaşında.

Bu da uzun ömrün sırrının Signore ailesinin genlerinden geldiğini gösteriyor. ABD’deki en yaşlı kadın, 114 yaşındaki Alelia Murphy ve o da New York’ta yaşıyor.

CNN’e konuşan İtalyan kökenli Louise Jean Signore, aktif bir gün geçirdiğini, dans ettiğini, tombala oynadığını sağlıklı bir diyet uyguladığını ve egzersiz yaptığını söylüyor.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Sırrı02 Ağustos 2019 09:47

    Erkek olsaydın görürdüm ben seni teyzeciğim;) Erkekler için "Bekarlık Sultanlık" mı yoksa 'Rezillik"mi ? Tabii bu arada bir hanımdan daha hamarat olup her işini görenleri tenzih ederim bu arada.Onlar istisna.Hayran olmamak elde değil...