BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinÜnlüler yeni yıla nerede girdi?----

Ünlüler yeni yıla nerede girdi?

Ünlüler yeni yıla nerede girdi?
03 Ocak 2017 - 07:39 www.finansgundem.com

Yılbaşına sosyetenin önde gelen isimleri kayak sezonunu açarak girdiler

Sosyetik ünlüler yeni yıla tatil yaparak girdiler. Kış turizmini tercih eden sosyetikler Uludağ, Kartalkaya ve Palandöken'de 2017'ye merhaba dediler. Sabah yazarı Bülent Cankurt ünlülerin nerede tatil yaptığını yazdı. İşte o yazı:

İstanbul'un elitleri, her yıl olduğu gibi yine kayak sezonunu yılbaşı tatilinde açtı. Yeni yıla karlar altında girmek isteyen ünlü isimler; Uludağ, Kartalkaya ve Palandöken pistlerini şenlendirdi. Kayak merkezlerine giden ünlülerin büyük çoğunluğu gündüzleri kendilerini pistlere atıp saatlerce kayak yaparken, bazıları da çocuklarıyla karda oynamayı tercih etti. İşte 'Beyaz Cennet'te kayak yapıp eğlenerek yeni yıl coşkusunu yaşayan ünlü isimler...

Bursa'nın ileri gelen ailelerinden MSN Yapı'nın patronu Mustafa Kırcal, dünürü Ali Ağaoğlu'nun davetlisi olarak Uludağ'daydı.

24 Aralık'ta dillere destan bir törenle vuslata eren çiçeği burnunda çift Koray- Sena Kırcal, gün boyu kar motosikleti ile Uludağ'ı tavaf etti.

Geçen ay Uludağ'da üçüncü otellerinin temelini atan Ender Alkoçlar, eşi Gülşah Hanım ile mutluluk pozu verdi.

'Ertuğrul: Diriliş' dizisinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan da, eşi Neslişah Hanım ve oğulları Emir ile yeni yılı zirvede karşıladı.

GRAND YAZICI OTEL

Dört yıl önce; 18 yaşındayken yaşıtı Nehir Hanım ile evlenen ve senesine kızları Ela'yı kucaklarına alan Mehmetcan Yazıcı, eşi ve kızı ile karın keyfini çıkardı.

Grand Yazıcı Otelleri'nin sahibi Hayri Yazıcı, kızı Bahar Şer ve damadı Ozan Şer ile birlikte bol bol yürüyüş yaptı.

BOLU

Yeni yıla dağ evinde girdiler
Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı merhum Mustafa Koç; gelenek olduğu üzere 2016 yılına eşi Caroline Hanım ve kızları ile Bolu'daki dağ evlerinde girmişti. Öğrendim ki Caroline Hanım bu geleneği bozmamış. 21 Ocak'ta vefat eden eşi Mustafa Bey'siz de olsa 2017'ye kızları ile birlikte Bolu'daki dağ evlerinde girmiş. Genelde yeni yıla kayak merkezlerinde girmeyi tercih eden Vakko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko da, hayat arkadaşı Ronit Gülcan ile birlikte yeni yılı Bolu Kartalkaya'daki evinde karşıladı.

PALANDÖKEN

Erzurum Palandöken'deki kış turizmine büyük ivme kazandıran Sway Otel'in sahibi Berke Dikmen, misafirlerine eğlence dolu bir yılbaşı tatili yaşattı.

Harun Tan da hem kayak yapmak, hem de yılbaşı tatilini geçirmek için Palandöken'deki Sway Otel'i tercih etti.

KARTALKAYA

Ünlü futbocu Hakan Balta ile eşi Derya Hanım, Kartalkaya'daki Kaya Palazzo'da keyifli bir yılbaşı tatili geçirdi.

Sosyetik isimler PTT modasının takipçisi oldu

Sosyetede birkaç yıldır tavan yapan PTT (Pijama, terlik, televizyon) trendi yüzünden bu yılbaşının da sönük geçeceğini tahmin ediyordum ama açıkçası bu kadarını beklemiyordum!
Daha önceki yılbaşlarında, popüler mekanlar sosyetenin ünlü isimlerinden geçilmezdi; bu yıl ise resmen mumla arandılar! Görünen o ki; PTT trendinin sosyetedeki takipçileri her yıl daha da artıyor. İnanılmaz derecede sönük olan İstanbul'daki en hareketli yer Nişantaşı'ydı.
Sadece orada birkaç tanıdık insan yüzü görülebildi! Onlar da; mekanları Beymen Brasseire'ye gelen Metin-Zeynep Fadıllıoğlu çifti ve evlerine ulaşmaya çalışan Elif Dürüst, Tuba Peksayar ve Müge Arnas'tı...


Üç çocuk annesi Hande Acar, eşi Erdinç Bey ve yakınları ile yeni yılı evde karşılayan isimlerdendi.

Gökhan Çarmıklı, sevgilisi Bahar Tangır ile yeni yılı evinde karşılamayı tercih etti.

Abdullah-Selin Burnaz çifti de PTT trendine uydu.

Yeni yılı evde ailesiyle karşılayacağını söyleyen Aslı Şen, Akmerkez Serafina çıkışı objektiflere yansıdı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)