BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinÜnlü yönetmen İsmail Güneş saldırıya uğradı----

Ünlü yönetmen İsmail Güneş saldırıya uğradı

Ünlü yönetmen İsmail Güneş saldırıya uğradı
01 Mayıs 2023 - 07:53 www.finansgundem.com

Yönetmen İsmail Güneş, İstanbul Maltepe'de korna çalarak ilerleyen düğün konvoyundakileri uyarması nedeniyle saldırıya uğrayarak yaralandı.


Yönetmen, senarist ve yapımcı İsmail Güneş, İstanbul Maltepe'de, bir düğün konvoyundakiler tarafından darbedildi. Yaralanan Güneş, hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildi.

Alınan bilgiye göre, spor yapmak için eşiyle sahile inen yönetmen İsmail Güneş, Maltepe'de Bağdat Caddesi'nde, korna çalarak ilerleyen düğün konvoyundakileri uyarınca, konvoyda bulunan bir grup, Güneş'e saldırdı.

Haber verilmesi üzerine Güneş, olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından İstanbul Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

Güneş, hastanedeki tedavisi sonrasında taburcu edilirken, saldırıyı gerçekleştirdiği ileri sürülen 4 şüphelinin gözaltına alındığı öğrenildi. Zanlılar, emniyetteki ifade işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

İsmail Güneş kimdir?

Film Yönetmenleri Derneği ikinci başkanı ve Sinema Eseri Sahipleri Meslek Birliği yönetim kurulu başkanı, senarist, yapımcı ve ödüllü yönetmen İsmail Güneş, 10 Haziran 1961'de Samsun'da doğdu. 1977 yılında çektiği ilk kısa metraj filmi olan 'Karanlık bir dönemdi' adlı çalışmasıyla ilk yönetmenlik eserini verdi. Film, 1982 yılında İFSAK tarafından verilen en iyi film ödülüne sahip oldu. 1982 - 1986 yılları arasında gazetecilik yaptı. 1986’da ilk uzun metraj filmi olan Gün doğmadan ile sinema yönetmenliğine geri dönüş yapan Güneş'in yönetmenliğini ve yapımcılığını üstlendiği birçok film bulunuyor.

Togg'un ilk teslimatı yapıldı

 

İki yamaç paraşütçüsü havada çarpıştı: Milli paraşütçü öldü

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)