BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÜnlü Türk piyanist son anda kurtuldu ----

Ünlü Türk piyanist son anda kurtuldu

Ünlü Türk piyanist son anda kurtuldu
16 Nisan 2013 - 05:52 www.finansgundem.com

Gülsin Onay Boston’daki patlamayı Facebook’taki sayfasından paylaştı

ABD’nin Boston kentinde meydana gelen patlamadan, ünlü piyanist Gülsin Onay’ın son anda kurtulduğu ortaya çıktı. Kuzey Amerika turnesinde bulunan ve verdiği konserlerle adından söz ettiren Devlet Sanatçısı ünlü piyanist Gülsin Onay’ın, Boston’da patlamamadan kısa süre önce bölgede gezinti yaptığı bilgisini dostlarıyla paylaştı. Sosyal paylaşım sitesinde heyecanını ve endişesini paylaşan piyanist Onay, "Dakikalar önce iki patlamanın olduğu yerlerde gezip ardından havalimanına geldim, şu anda tüm ABD’liler televizyonlardan patlamanın yarattığı etkiyi şaşkınlıkla izliyor. Havalimanında korkunç bir panik ve heyecan vardı. Houston Kenti’nde 17 Nisan’da vereceğim konsere gidiyorum. Hava sahası kapatıldığı duyumlarını alıyoruz" dedi.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Misafir16 Nisan 2013 08:56

    Piyanistimiz için sevindirici birde sen gitseydin neci olurdu halimiz.ABD vatandaşlarına geçmiş olsun Gülsin Onay için sevindirici durum.