BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazin Ünlü sunucudan Prenses Kate hakkında ilginç sözler----

Ünlü sunucudan Prenses Kate hakkında ilginç sözler

 Ünlü sunucudan Prenses Kate hakkında ilginç sözler
16 Mart 2024 - 17:56 www.finansgundem.com

Lafını esirgemeyen sunucu, Kate Middleton'ın fotoşop destanı hakkındaki kararını verdi. Ünlü sunucu, "Kate Middleton hakkında epey endişe verici şeyler duydum" dedim


Kate Middleton'ın fotoğraf düzenleme komplosunu değerlendiren Piers Morgan, "endişe verici şeyler" duyduğunu söyledi.

Galler Prensesi, Kensington Sarayı'nın Anneler Günü'nde düzenlenmiş bir aile fotoğrafı yayımlama kararının ardından manşetlere hakim oldu.

Kate'in ocakta geçirdiği ameliyattan bu yana gözlerden uzak kalması sosyal medyada spekülasyonlara ve çılgın komplo teorilerine yol açtı.

Agence-France Presse'in küresel haber müdürü Phil Chetwynd, uluslararası haber ajanslarının fotoğrafın üzerinde oynama yapıldığı endişesiyle fotoğrafı çektiğini ve Saray'ın el değmemiş orijinal kareye ilişkin taleplere yanıt vermediğini söyledi. Prenses Kate daha sonra kamuoyundan özür diledi.

58 yaşındaki açık sözlü yayıncı dün Uncensored programında konuyu gündeme getirerek Kate'in "durumunun iyi olabileceğini" ve Saray'ın komplo teorilerini bastırma çabalarının "yanlış olduğunu" söyledi. Daha sonra "Saray'ın bir şeyler saklıyor olabileceğini" iddia etti.

Morgan, Uncensored programında şunları söyledi:

Bana öyle şeyler söylendi ki, eğer yarısı bile doğruysa, yaşananlar epey endişe verici. Neye inanacağımı bilmiyorum, hiçbirimiz de bilmiyoruz, orada değiliz.

Sunucu, kendisine verilen bilgilerin doğru olup olmadığını teyit edemeyeceğini açıkladı.

Morgan'ın iddiasına göre, Amerikalı talk show sunucusu John Oliver'ın Kate Middleton'ın "18 ay önce ölmüş olabileceği" yönünde şoke edici bir espri yapmasının ardından, yaşanan dram Kraliyet ailesini gülünç duruma düşürme riski taşıyor.

Morgan ayrıca, geçirdiği karın ameliyatının iyileşme sürecinde olan Prenses'in, bunu yapacak personeli varken neden Photoshop'ta düzenleme yapmak için zaman harcadığını sorguladı.

Bu hafta New York Post'taki köşesinde skandala değinen Morgan, Kral Charles kanser tedavisi gördüğü için aileye duyduğu yakınlığı dile getirdi.

Fakat sarayın medyayla ilişkileri geleneksel bir şekilde yürütmesinin modasının geçtiğini söyledi.

Köşesinde şunları yazdı:

Britanya'nın en büyük hükümdarının, hayatını kaybetmiş büyük Kraliçe II. Elizabeth'in mantrası çok basitti: Asla şikayet etme, asla açıklama yapma ve toplum içinde konuştuğun nadiren duyulsun.

Ancak Kate Middleton'ın gizli sağlık krizi ve kamu hayatından kaybolmasıyla ilgili komplo teorileri, dün yayımladığı manipüle edilmiş aile fotoğrafıyla daha da kötüleşti. Kral Charles'ın hangi kanserden muzdarip olduğu ve durumunun ne kadar ciddi olduğu hakkındaki rahatsız edici kafa karışıklığına eklendiğinde, sarayın medyayla başa çıkmakta kullandığı eski yöntemin giderek daha modası geçmiş ve işe yaramaz hale geldiğini gösterdi.

Daha sonra, Saray'ın Kate'in sağlığı hakkında kamuoyunu kasten yanlış yönlendirdiğinin ortaya çıkması halinde duyduğu sempatinin azalacağını açıkladı:

Kate'in yaşadığı ve onu uzun süre halkın gözünden ve görevinden uzak tutan sağlık sorunu için çok üzülüyorum.

Ancak kendisinin ve sarayın, durumu hakkında yanlış bir izlenim yaratmak için fotoğrafın ne zaman çekildiğine ilişkin medyayı ve kamuoyunu kasten yanlış yönlendirdiği ortaya çıkarsa sempatim azalacaktır. (Independent Türkçe)

Prens William eşi Kate hakkında konuştu

 

Fransız fırkateyni "FS PROVENCE" Mersin'e geldi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)