BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinÜnlü şarkıcıya yakalama kararı!----

Ünlü şarkıcıya yakalama kararı!

Ünlü şarkıcıya yakalama kararı!
30 Mayıs 2014 - 14:20 www.finansgundem.com

İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesi, şarkıcı Deniz Seki hakkında yakalama kararı çıkardı

Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan aldığı 6 yıl 3 aylık hapis cezası Yargıtay tarafından onanan şarkıcı Deniz Seki hakkında İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesi yakalama kararı çıkardı. 

3.5 YIL CEZAEVİNDE YATACAK

İnfaz yasasına göre 4 yıl 2 ay yatması gereken Seki, daha önce 7,5 ay ceza evinde kaldığı için 3,5 yıl daha cezaevinde kalacak.

"HUKUKA AYKIRI TELEFON DİNLEMELERİ VAR"

Deniz Seki’nin avukatı Naim Karakaya Seki'nin dosyası İstanbul'a gönderildiğinde, “İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesi’ne başvurarak yeniden yargılama talep edeceğini belirterek,"Gerekçe olarak, iletişimin denetlenmesi ile ilgili normlarda yapılan yasal değişiklikleri göstereceğiz. Dosyada, hukuka aykırı telefon dinlemeleri var. Biz bu nedenle yeniden yargılama istiyoruz. Karakaya, bu başvurunun Seki’nin infaz işlemlerini durdurmayacağını belirterek “Mahkeme, bizim başvurumuzu ayrıca değerlendirir. Ancak müvekkilimin infaz işlemlerini yapabilir. Mahkeme yeni kurulan bir mahkeme olduğu için ne zaman tamamlayabilir, bir yorum yapamıyorum” demişti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)