BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinÜnlü şarkıcı doktorluğa dönme sinyali verdi----

Ünlü şarkıcı doktorluğa dönme sinyali verdi

Ünlü şarkıcı doktorluğa dönme sinyali verdi
10 Nisan 2020 - 16:27 www.finansgundem.com

Şarkıcı Ferhat Göçer, bir süre önce emekli olduğu doktorluk mesleğine yeni tip korona virüs (Kovid-19) salgını nedeniyle geri dönebileceğinin işaretini verdi.

Şarkıcı Ferhat Göçer, Rektör Prof. Dr. Nuri Aydın'ın talebi ile katıldığı İstanbul Cerrahpaşa Üniversitesi'nin canlı yayınında açıklamalarda bulundu.

25 yıl boyunca genel cerrahi hekimliği yapan ve bir süre önce emekli olup doktorluğu bırakan şarkıcıya, yeni tip korona virüs (Kovid-19) salgını sürecinde hekimliğe geri dönmekle ilgili sorular yöneltildi. 

İzleyicilerin "Bu dönemde göreve çağrılırsanız doktorluğa döner misiniz?" sorularına Göçer, "Ülkemizin yaşadığı bu süreçte, ön cephede özveri ile mücadele veren sağlık çalışanlarının her daim yanındayım. Onlara kocaman bir teşekkür ve minnet borçluyuz hepimiz. İhtiyaç duyulduğunda göreve çağrılırsam koşa koşa gider, cephenin en önünde görevimi yaparım. Ben hazırım" cevabını verdi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)