BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinÜnlü oyuncu sinirlenip canlı yayını terk etti!----

Ünlü oyuncu sinirlenip canlı yayını terk etti!

Ünlü oyuncu sinirlenip canlı yayını terk etti!
24 Nisan 2015 - 14:14 www.finansgundem.com

Dünyaca ünlü aktör Robert Downey Jr kendisine geçmişte bağımlı olduğu uyuşturucu ile ilgili sorular sorulunca programı terk etti

Demir Adam ve Sherlock Holmes rolleriyle tanınan Downey Jr, İngiltere’de yayın yapan Channel 4 adlı televizyonda katıldığı bir programda sunucunun uyuşturucu geçmişi ve tutuklanmalarıyla ilgili soruları nedeniyle sinirlendi.

 "Avengers: Age of Ultron" filmi için röportaja katılan ünlü aktör, kendisine sorulan kişisel soruları kabul etmediğini söylemişti.

Ancak sunucu Krishnan Guru-Murthy, konuyu değiştirerek oyuncunun yıllar önce yaşadığı uyuşturucu bağımlılığı, tutuklanıp hapse girmesi ve babasıyla kötü ilişkilerini içerek sorular sordu.

Bunun üzerine canlı yayınlanan programı terk eden Robert Downey Jr, 2013 yılında yine aynı sunucuya kızıp programı ortasında terk eden ünlü yönetmen Quentin Tarantino'yu hatırlattı.

Downey Jr, 1996 ve 2001 yılları arasında uyuşturucu nedeniyle ailesi ile sorunlar yaşamış ve birçok kez tutuklanmıştı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)