BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÜnlü manken Kovid sonrası felç tedavisine alındı----

Ünlü manken Kovid sonrası felç tedavisine alındı

Ünlü manken Kovid sonrası felç tedavisine alındı
13 Mart 2022 - 14:42 www.finansgundem.com

Ünlü model Hailey Baldwin, evinde eşi Justin Bieber'la kahvaltı yaparken rahatsızlanınca hastaneye kaldırıldı. Baldwin, geçirdiği Kovid-19 rahatsızlığının ardından felç benzeri semptomlar gösterdiği için tedavi altına alındı.

Ünlü şarkıcı Justin Bieber’la evli olan Hailey Baldwin Bieber, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada beyninde küçük bir kan pıhtısı geliştiği için Kaliforniya’daki Palm Springs yakınlarındaki bir hastaneye kaldırıldığını açıkladı. Baldwin, geçirdiği Kovid-19 rahatsızlığının ardından felç benzeri semptomlar gösterdiği için tedavi altına alındı.

KENDİSİ AÇIKLADI

25 yaşındaki model, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Perşembe sabahı, felç benzeri semptomlar yaşamaya başlayıp hastaneye kaldırıldığımda kocamla kahvaltı ediyordum” diye yazdı.

“Beynimde oksijen eksikliğine neden olan küçük bir kan pıhtısı olduğunu keşfettiler, ancak vücudum bunu kendi kendine yendi ve birkaç saat içinde tamamen iyileştim. Bu kesinlikle yaşadığım en korkunç anlardan biri olsa da, şimdi evdeyim ve durumum iyi. Benimle ilgilenen tüm harika doktorlara ve hemşirelere çok minnettarım ve müteşekkirim! İyi dilek ve endişeyle ulaşan herkese tüm destekleri ve sevgileri için teşekkür ederiz” dedi.

Baldwin, açıklamasında eve döndüğünü ve iyileşmekte olduğunu doğruladı. 28 yaşındaki eşi Justin Bieber da yakın zamanda Kovid-19 hastalığını atlatmıştı.
(Sözcü)

Çin'de bir günde 588, Hong Kong'da 29 bin 381 Kovid-19 vakası

Yeni Zelanda’da Kovid'den bir günde ilk kez 7 kişi öldü

ABD'de Kovid ölümleri 964 bine yaklaştı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)