BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinÜnlü manken eylemlerden korktu----

Ünlü manken eylemlerden korktu

Ünlü manken eylemlerden korktu
05 Haziran 2013 - 16:12 www.finansgundem.com

Antalya'da bir moda fuarında podyuma çuıkacak olan dünyaca ünlü manken Miranda Kerr eylemler nedeniyle Türkiye'ye gelmeme kararı aldı

Antalya'da yapılacak bir moda fuarında podyuma çıkması beklenen ünlü manken Miranda Kerr'in Gezi Parkı eylemleri nedeniyle Türkiye'ye gelmekten vazgeçtiği bildirildi.
Dosso Dossi Fashion Show Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, 5-11 Haziran arasında Antalya'da yapılacak organizasyon için Türkiye'ye geleceği duyurulan manken Miranda Kerr'in, Taksim Gezi Parkı olaylarını gerekçe göstererek etkinliğe katılmayacağını bildirdiğini söyledi.
Bir çok farklı coğrafya ve ülkelerden etkinliğe katılan müşterilerinin geldiğini anlatan Eraslan, "Organizasyonun maalesef İstanbul'da yaşanan protestolara denk gelmesi çok büyük talihsizlik. Tabii ki biz herşeye rağmen yıllardır servis verdiğimiz müşterilerimizi ağırlamaya devam ediyoruz. Müşterilerimizden çok ciddi fire vermedik, ama Miranda Kerr dün akşam gelmeyeceğini belirtti" dedi.
"Amerika Dışişleri Bakanlığı tarafından Türkiye'ye gidilmemesi ve özellikle Türkiye'de bulunan vatandaşların otellerinden dışarı çıkılmaması hususundaki beyanlar Miranda'yı biraz kaygılandırıp, gelmemesine neden olmuştur" diyen Eraslan,  organizasyonun Miranda'sız bir şekilde devam edeceğini bildirdi.
İkna edilmeye çalışıldı
Bir gazetecinin Miranda Kerr'nin kararını ne zaman bildirdiğini sorması üzerine Eraslan, dün akşam geç saatlerde bildirdiğini, bunun üzerine kendilerinin de Orlando Bloom ve ajanslarla görüşüp ikna etmeye gayret gösterdiklerini kaydetti.
Kerr'i ikna edemediklerini vurgulayan Eraslan, tablonun çok hoş olmadığını, Kerr'in 'bu dönemde değil de 9 Ocak 2014'de organizasyona katılmak için gelebileceğini' beyan ettiğini bildirdi.
Eraslan, şöyle konuştu:
"Kerr, gelişen tablodan çok kaygılı. Yurt dışındaki basın yansımaları gerçekten çok hoş değil. Tabii böyle olunca bir Tahrir'i Mısır'daki olayı göz önüne getirdiğimizde gerçekten riskli ve ürkütücü buluyorlar. Biz müşterilerimizi getirirken de aynı kaygıyı yaşadık. Ama şükürler olsun yıllardır biz güven tazelemiştik ki onları getirebildik. Amerikalılar genelde bu konularda çekinen, ürken insanlar. İtalya'nın, İspanya'nın birkaç ülkenin deklare etmesi, Türkiye'yi riskli bulup bu dönemde gelmemelerini talep etmesi, vatandaşlarını uyarması dünya basına yansıyor. Doğal olarak bunlar da bundan etkilenip gelmeme kararı alıyorlar. Miranda Kerr'in gördüğü haberler artı, Dışişleri Bakanlığı'nın uyarısı üzerine gelmekten vazgeçti. New York Times'ın kapağında Türkiye'nin o kötü görüntüleri, bu dönemde yapılan protestoların bütün turizm bölgelerine ciddi zararı olduğunu düşünüyorum. Turizmci arkadaşlar gruplarının iptal edildiğini anlatıyorlar. Umuyorum ki aklı selim bir şekilde bunu değerlendirir, vatandaşlarımız, idarecilerimiz hızlı bir şekilde bunu atlatırız."
Kerr'in, Antalya Expo Center'da düzenlenecek organizasyon kapsamında 6 Haziran'da podyuma çıkarak, dört kıyafet taşıyacaktı. Ünlü modelin Türkiye'de üç gün kalması bekleniyordu.
Los Angeles'de yaşayan ünlü manken Miranda Kerr, iki gün önce Twitter hesabından, Türkiye'de yaşanan Gezi Parkı olayları ile ilgili "Prayforturkey-Dualarım Türkiye için" şeklinde bir mesaj paylaşmıştı.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)