BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinÜnlü bestecinin ‘single’ına büyük destek----

Ünlü bestecinin ‘single’ına büyük destek

Ünlü bestecinin ‘single’ına büyük destek
04 Mart 2014 - 13:50 www.finansgundem.com

Hit şarkıların söz yazarı ve bestecisi Ravi İncigöz’e, ‘Şeker’ isimli single çalışmasında Mustafa Ceceli eşlik etti

  Eksik, Ölümsüz aşklar, Kalp kırılsa da sever, Sevgilim gibi hit şarkıların söz yazarı ve bestecisi olan Ravi İncigöz’e, ŞEKER isimli single çalışmasında Mustafa Ceceli eşlik ediyor.

  DMC etiketiyle yayımlanacak olan ŞEKER,  sevenlerinin uzun süredir Ravi İncigöz’den beklediği ve düzenlemesi Mustafa Ceceli’ye ait oldukça iddialı bir şarkı.

  Hem aranjör, hem yorumcu olarak şarkıya katılan Mustafa Ceceli, söz ve müziği Ravi’ye ait olan Eksik ve Sevgilim şarkılarıyla büyük başarı sağlamıştı. Klipte de birlikte yer alan Ravi ve Ceceli’nin dostluğu, bu müzikal birlikteliğin uzun yıllar devam edeceğini gösteriyor.
 ‘Yorgun Gemi’ isimli ilk albüm çalışmasından sonra sevenleriyle tekrar buluşmanın heyecanını yaşayan Ravi İncigöz, müzikseverlere ardı ardına gelecek güzel şarkılarının da müjdesini veriyor.

   Mustafa Ceceli ile Ravi İncigöz’ü buluşturan projenin mimarı ise müzik piyasasının tanınmış ismi Samsun Demir. Dinleyenlerin ‘Şeker tadında aşk parçası’ yorumunda bulunduğu ŞEKER isimli parça, müzikseverlerden yoğun ilgi görecek gibi görünüyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)