BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÜniversitede hastane inşaatında göçük: 3 ölü----

Üniversitede hastane inşaatında göçük: 3 ölü

Üniversitede hastane inşaatında göçük: 3 ölü
14 Ekim 2015 - 22:52 www.finansgundem.com

Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi’ndeki inşaatta meydana gelen göçükte kalan işçilerden birinin daha cesedine ulaşıldı

Balıkesir Üniversitesi (BAÜ) Tıp Fakültesi Morfoloji Bölümünün yeni hizmet binasının inşaatında meydana gelen göçüğün altında kalan işçilerden birinin daha cesedine ulaşıldı. 

UMKE, AFAD ve itfaiye ekipleri, arama-kurtarma çalışmaları çerçevesinde, göçük altındaki işçilerden Ali Akbaş'ın cep telefonunu aradı. Telefonun sesinin geldiği bölgede yapılan çalışmalar sonucu bu kişinin cesedi bulunarak enkaz altından çıkarıldı. Ekipler, işçinin cesedini enkazdan çıkardığı sırada, yakınları ve arkadaşları gözyaşlarını tutamadı.

Ali Akbaş'ın cesedi, Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Akbaş ile birlikte olayda hayatını kaybedenlerin sayısı 3'e yükseldi.

Bu arada enkaz altında olduğu belirtilen işçilerden Nasıf Yakıcı'nın kurtarılması için çalışmalar yoğun şekilde devam ediyor. 

Üç katlı olarak planlanan yapının ikinci katında kolon bağlantıları yapıldığı esnada, henüz belirlenemeyen nedenle göçük meydana gelmiş, bu sırada inşaatta çalışan 6 işçi, göçüğün altında kalmıştı.

Göçük altından yaralı olarak kurtarılan Mehmet Uzunkaş, Ali Karadoğan ve İsmail Abul, hastaneye kaldırılmıştı. Mehmet Uzunkaş, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı. Göçük altında kalanlardan Mehmet Ali Hisar'ın cesedine ulaşılmıştı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)