BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinUluslararası Farkındalık Festivali Kocaeli’de yapılıyor----

Uluslararası Farkındalık Festivali Kocaeli’de yapılıyor

Uluslararası Farkındalık Festivali Kocaeli’de yapılıyor
24 Mart 2018 - 19:00 www.finansgundem.com

Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden ve 8 ülkeden de katılımcıların geldiği yoğun ama eğlenceli programda herkes yaşam enerjisiyle doluyor.

Kocaeli Başiskele’de Uluslararası Farkındalık Festivali yapılıyor. Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden ve yurtdışından gelen yüzlerce katılımcı 24-25 Mart hafta sonu, 2 gün boyunca Kocaeli’de, körfez kenarında 5 yıldızlı bir otelde düzenlenen etkinliğe katılıyor.

Farkındalık Festivali programında temel olarak nefes, biyoenerji, vücut çalıştırma, derin gevşeme teknikleri, konsantrasyon ve enerji merkezi çalışmaları olduğu belirtildi. Özellikle çalışanlar, depresyon, korku, iletişim problemleri yaşayanlar için Stres Yönetimi, Öfkeyi Dönüştürme, Korkuyu Yenme, Depresyondan Özgürleşme üzerine etkili özel tekniklerden oluşan seansların ve söyleşilerin yer aldığı organizasyonu Dünya Değişim Akademisi düzenliyor. Pratik seanslar ve söyleşiler eş zamanlı olarak yabancı dillere de çevriliyor. 

Çalışmaları Dünya Değişim Akademisi uzmanlarının sunduğu çok uluslu organizasyona Kolombiya, ABD, Hindistan, Fransa, İspanya, İngiltere, Ürdün, Bulgaristan’dan da pek çok yurtdışı katılımcı var. Yetkililer Kocaeli’den ve tüm Türkiye’den gelenlerle 400 kişinin 2 gün boyunca çeşitli farkındalık çalışmalarına katılacaklarını belirttiler.

Etkinliği düzenleyen Değişim Uzmanları, 2 gün süreli yoğun ama eğlenceli programa katılarak, hayatınızı değiştirmek, geliştirmek, hayallerinizi gerçekleştirmek için aşamadığınız pek çok engelin farkına varabilir, yaşamınıza yön verecek değerli bakış açıları yakalayabilirsiniz diyor. Her yaştan katılımcıyı yaşam enerjisiyle dolduracak organizasyon haftasonu için kaçırılmayacak bir seçenek.  Festival 25 Mart pazar akşamı sona eriyor. 

İletişim: Elçin Erener – 0532 284 17 90

 

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)