BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÜlkede sarı alarm! Yağan dolu, makinelerle temizlendi----

Ülkede sarı alarm! Yağan dolu, makinelerle temizlendi

Ülkede sarı alarm! Yağan dolu, makinelerle temizlendi
30 Haziran 2021 - 09:49 www.finansgundem.com

Fransa'da 48 kent, yağış ve fırtına nedeniyle sarı alarm seviyesine geçirildi. Lorraine bölgesinde yer alan Vosges kentinde yağan dolu ise, kar küreme makineleriyle temizlendi.

Fransa’nın kuzeydoğusundaki Lorraine bölgesinde yer alan Vosges kentinde yağan dolu, kar küreme makineleriyle temizlendi.

Vosges Matin internet sitesindeki habere göre, kentin birçok bölgesinde, sabah saatlerinde başlayan dolu etkili oldu. Otoyolda trafiğin durmasına neden olan yağış nedeniyle şehir içindeki yollarda dolu tepecikleri oluştu.

Plombieres-les-Bains kenti sakinleri, doluyu temizlemek için kar kürekleri ve traktörlere başvururken itfaiyeciler kar küreme makinelerini kullandı.

Dolunun Val-d’Ajol kenti ve çevresinde, ağaçların elektrik tellerinin üzerine devrilmesi nedeniyle 300 evde elektrik kesintisi meydana geldi.

Fransa Meteoroloji İdaresinin verilerine göre Vosges'in de arasında bulunduğu 48 kent, yağış ve fırtına nedeniyle sarı alarm seviyesine geçirildi.

ABD'de sıcak hava yolları eritti!

 

Kanada’da aşırı sıcaklar nedeniyle 63 kişi öldü

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)