BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemUkraynalı 31 çocuk ülkesine döndü----

Ukraynalı 31 çocuk ülkesine döndü

Ukraynalı 31 çocuk ülkesine döndü
09 Nisan 2023 - 11:11 www.finansgundem.com

Ukrayna merkezli bir yardım kuruluşu ailesinden ayrı kalan Ukraynalı 31 çocuğun ülkesine döndüğünü açıkladı.

Ukrayna merkezli yardım kuruluşu ‘Save Ukraine’den yapılan açıklamada, “Ruslar tarafından Herson ve Harkiv bölgelerinden kaçırılan çocuklar, aylarca ayrı kaldıktan sonra aileleriyle yeniden bir araya geldi” denildi. Açıklamada, 31 çocuğun kurtarıldığı ifade edildi.

Ukrayna merkezli yardım kuruluşu Save Ukraine, ailesinden ayrı kalan 31 çocuğun ülkeye döndüğünü duyurdu. Save Ukraine’nin kurucusu Mykola Kuleba, “Ruslar tarafından Herson ve Harkiv bölgelerinden kaçırılan çocuklar, aylarca ayrı kaldıktan sonra aileleriyle yeniden bir araya geldi. Şu anda güvendeler ancak psikolojik ve fiziksel iyileşmeye ihtiyaçları var. İşgal altındaki bölgelerden Ruslar tarafından kaçırılan 31 Ukraynalı çocuğa evlerine hoş geldiniz diyoruz. Bu, Rusya'nın geniş çaplı bilgilendirme kampanyası nedeniyle önceki kurtarma görevleri arasında en zorlu olanıydı” ifadelerini kullandı.

ICJ, PUTİN HAKKINDA TUTUKLAMA KARARI

Uluslararası Ceza Mahkemesi (ICJ), 17 Mart’ta Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin hakkında, ‘çocukların, yasadışı şekilde Ukrayna’dan sınır dışı edildiği ve Rusya topraklarına nakledildiği’ gerekçesiyle tutuklama kararı çıkarmıştı. Rus tarafı, mahkemenin bu kararının bir önemi olmadığını belirtmişti.

2.5 milyondan fazla Ukraynalı ülkesine döndü

Rusya-Ukrayna Savaşı'nda ölen çocuk sayısı 500'ü geçti

Rusya'nın en büyük korkusu: Ukrayna'nın 12 maddelik 'Kırım' planı!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)