BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemUkrayna: Severodonetsk ve Toşkovets'teki saldırılar püskürtülüyor----

Ukrayna: Severodonetsk ve Toşkovets'teki saldırılar püskürtülüyor

Ukrayna: Severodonetsk ve Toşkovets'teki saldırılar püskürtülüyor
15 Haziran 2022 - 15:09 www.finansgundem.com

Ukrayna Genelkurmay Başkanlığı, Severodonetsk ve Toşkovets'te Rus saldırılarının püskürtüldüğünü ve buralarda çatışmaların sürdüğünü açıkladı.


Rus ordusunun, Sumi bölgesinde bulunan Sopiç, Baranivka, Ulanove ve Baçivsk yerleşim birimlerindeki sivil altyapıya yönelik saldırılar düzenlediği ve Ukrayna birliklerini Harkiv yönünde sınıra doğru ilerleyişini engellemeye çalıştığı söylenilenn Ukrayna Genelkurmay Başkanlığı açıklamasında, Rubijne yerleşim biriminde çatışmaların sürdüğü vurgulandı. Açıklamada, şunlar söylendi:

Ruslar, Slavyansk kentine yönelik taarruza devam etmek için çabalarını yoğunlaştırarak Şevelivka, Virnopilye, Gruşuvaha, Nova Pavlivka yerleşim birimlerinin bulunduğu bölgelere topçu sistemiyle saldırı düzenledi. Askerlerimiz, Bogorodiçne ve Dolina yerleşim birimleri bölgelerindeki saldırıları başarıyla püskürttü. Düşman, Krasnopillya yönünde taarruza devam ediyor. Burada çatışmalar sürüyor.

Çatışmalar devam ediyor

Rusya'nın Severodonetsk yönündeki Ukrayna askeri pozisyonlarına yönelik saldırılar düzenlediği aktarılan açıklamada, "Ukraynalı askerler, Severodonetsk ve Toşkovets kentlerinde Rus saldırılarını püskürtüyor. Burada çatışmalar devam ediyor" denildi.

Açıklamada, Ukrayna ordusunun, Novopavlosk ve Bahmut yönündeki saldırıları püskürterek Rus güçlerini eski pozisyonlarına dönmeye zorladığı kaydedildi. Rusların kayıplar vermeye devam ettiği ifade edilen açıklamada, şu ifadeler yer aldı:

Ukrayna Silahlı Kuvvetler, son 24 saatte Rus ordusuna ait 250 asker, 6 tank, 25 zırhlı araç, topçu ve roketatar sistemi, helikopter ve 3 insansız hava aracını yok etti. Toplamda 32 bin 750 Rus askeri öldü.

Rusya'nın Davosu' yaptırımların gölgesinde kapılarını açtı

IKEA, Rusya’daki 4 fabrikasını satma kararı aldı

Rusya, Ukrayna ordusunun kayıplarını açıkladı

Rusya'dan 29 İngiliz gazeteci ve 20 üst düzey görevliye yaptırım

Rusya'dan tartışma yaratacak Taliban kararı

Rusya 49 İngiliz gazeteciye kapıları kapattı

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)