BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemUkrayna: Rusya tahılımızı çaldı----

Ukrayna: Rusya tahılımızı çaldı

Ukrayna: Rusya tahılımızı çaldı
29 Nisan 2022 - 08:41 www.finansgundem.com

Ukrayna Dışişleri Bakanlığı, Rusya'nın Kherson'da çiftçilerin mahsullerine sözde kamulaştırılmasıyla ilgili suç eylemlerini şiddetle kınadığını bildirdi

Dünyanın tahıl arzının büyük bir bölümünü karşılayan Ukrayna ve Rusya arasındaki savaşta tahıl hırsızlığı da gündeme geldi. Ukrayna, Rusya'yı işgal ettiği topraklarda tahıl çalmakla suçladı; bu eylemin, bahar ekimindeki aksaklıklar ve savaş sırasında Ukrayna limanlarının kapatılmasının küresel gıda güvenliğine yönelik tehdidi artırdığını bildirdi.

Ukrayna Dışişleri Bakanlığı yaptığı yazılı açıklamada, Rusya Federasyonu'nun, Ukrayna'nın güneyindeki Kherson bölgesindeki çiftçilerin mahsullerine sözde kamulaştırılmasıyla ilgili suç eylemlerini şiddetle kınadığını bildirdi.

Ana şehri Ruslar tarafından işgal edilen Kherson bölgesinde iddia edilen tahıl hırsızlığıyla ilgili daha fazla ayrıntı verilmedi.

Küresel tahıl tedariki için güzel haber

 

Rus tahıl ihracatçıları ödemeleri ruble olarak istiyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)