BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemUkrayna: Rus aşısı bizim için hibrit silah----

Ukrayna: Rus aşısı bizim için hibrit silah

Ukrayna: Rus aşısı bizim için hibrit silah
29 Aralık 2020 - 18:48 www.finansgundem.com

Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitriy Kuleba, Rusya tarafından korona virüsüne karşı üretilen aşının, kendileri için bir hibrit silah olduğunu ifade etti.

Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitriy Kuleba, Ukrayna basınına yaptığı açıklamada, Rusya'nın korona virüsüne karşı geliştirdiği Sputnik V aşısının kendileri için hibrit silah olduğunu ifade etti.

Bakan Kuleba, “Aşıyı elde etmenin bazı yolları var. Ya Kovid-19 Aşıları Küresel Erişim Programı (COVAX) üzerinden talep de bulunacaksınız ya da üreticilerle doğrudan irtibat kurarak onlardan satın alacaksınız. Rus aşısına gelince, bu bizim karşımızdaki hibrit silahlarından birisidir” dedi.

“16 MİLYON DOZ AŞIYI ÜCRETSİZ ALACAĞIZ”

Ukrayna, geçtiğimiz günlerde COVAX'tan 8 milyon doz aşıyı ücretsiz alacağını duyurmuştu. Devlet Bakanı Oleg Nemchinov aşı hakkındaki gelişmeler ile ilgili yaptığı açıklamada, “Önceki anlaşmalarımızda 4 milyon vatandaşımız için gerekli olan 8 milyon doz aşıyı ücretsiz alacaktık ancak bu 2 katına çıktı ve 8 milyon vatandaşımız için 16 milyon doz aşıyı COVAX'tan ücretsiz alacağız. Daha sonra Amerika'da, Kanada'da ve Avrupa Birliği'nde onay almış aşıları kendimiz temin ederek vatandaşlara sunacağız” ifadelerini kullandı. 

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • MEHMET LEVENT TÜRE30 Aralık 2020 11:36

    BUDA MI KOMPLO TEORİSİ ??KOSKOCA BİR DEVLET KOVİD AŞI'SINDAN HİBRİT SİLAH DİYE BAHSEDİYORSA  HER HALDE BİR BİLDİKLERİ VARDIR DEĞİLMİ .. ..YOKSA DURUP DURURKEN  SPEKÜLASYON OLSUN DİYE  ÜLKEYİ KÜÇÜK DÜŞÜRME RİSKİNİ GÖZE ALARAK  KONUŞMAZLAR  HERKALDE..E O ZAMAN TÜMEVARIM ÇIKLARIMI YAPARSAK.. O ZAMAN DİĞER DEVLETLERİNDE ÜRETTİKLERİ AŞILARIN HEPSİ ÇOK MASUM OLDUKLARI SÖYLENEMEZ. DEĞİLMİ  ?